Bütçe
1.000 TL

yusuf5151

Çalışkan
Kollardan hiç anlamıyorum, pes, FIFA, mortal falan oynayacağım abimle. PC için lazım, PC'de kolla bu oyunları oynayabilir miyim? Bilmiyorum, 2 kol alacağım, 2 kol toplam 2000 TL'yi geçmezse iyi yani, tanesi 1000 TL civarında olması önemli.

Kollardan hiç anlamıyorum, pes, FIFA, mortal falan oynayacağım abimle. PC için lazım, PC'de kolla bu oyunları oynayabilir miyim? Bilmiyorum, 2 kol alacağım, 2 kol toplam 2.000 TL'yi geçmezse iyi yani, tanesi 1.000 TL civarında olması önemli.

Hocam 1.000 liraya pek düzgün gamepad yok maalesef. Biraz daha çıkarsanız bunlar iyidir.

Claw's tactical mortal

Rampage Pulse wave var bütçeme uygun forumlardaki Rampage düşmanlıgından dolayı sormaya cekındım o nasıl peki cok mu dandik Rampage'nın cogu ürününü kullandım bozulup falan etmedi cok kararsızım bütçdde çok cıkmıyor.

Rampage Pulse wave var bütçeme uygun forumlardaki Rampage düşmanlıgından dolayı sormaya cekındım o nasıl peki cok mu dandik Rampage'nın cogu ürününü kullandım bozulup falan etmedi cok kararsızım bütçdde çok cıkmıyor.

Fason ürünler olduğu için pek önerilmiyor hocam. Mesela dediğiniz ürünün aynısı bu markada daha ucuz çünkü Rampage'in kendileri üretmiyor.

Game Booster GB-J54b Ps3/pc uyumlu siyah kablolu gamepad.