Detaylar
Kim cevapladı?Estetik ve ince bir kılıfa benziyor hoşuma gitti. Kafama yatan başka bir öneri gelmezse alacağım.
@Toby Fox Lens koruyucu önerir misiniz? Kaliteyi çok düşürüyor mu? Öyleyse gerek yok kameranın kolay kolay darbe alacağını sanmıyorum.
Lens koruyucu kamera kalitesini düşürür evet. Kolay kolay da çizilmez o lensler. Almanızı tavsiye etmem.Estetik ve ince bir kılıfa benziyor hoşuma gitti. Kafama yatan başka bir öneri gelmezse alacağım.
@Toby Fox Lens koruyucu önerir misiniz? Kaliteyi çok düşürüyor mu? Öyleyse gerek yok kameranın kolay kolay darbe alacağını sanmıyorum.
Estetik ve ince bir kılıfa benziyor hoşuma gitti. Kafama yatan başka bir öneri gelmezse alacağım.
iPhone lensleri çizilmiyorlar çünkü safirler. Kısacası almanıza gerek yok.
Görkem Say 1
Üstün
Spigen oneririm. Ben lens koruyucuyu kullaniyorum yine Spigen'in anlasilacak gibi bir fark yok. Zaten cektigimiz fotografi da maksimum sosyal medya - whatsapp'da kullaniyoruz. Safir lensler cizilmese de kirilabiliyor neticede. Ben olasi bir dususte bu lensin sivri bir yere gelerek kirilmasi riskine girmek istemedigim icin kullaniyorum.