1.000 TL'ye kablolu mouse önerisi

Bütçe
1.000 TL
Makaleler
1
Merhabalar iyi forumlar dilerim. 1000-1100 TL arasında mouse arıyorum. 2.el veya sıfır fark etmez bana. Aslında Prime+ var aklımda ama 2.el güzel bir model varsa değerlendirebilirim. Kablosuz istemiyorum kablolu olursa daha iyi olur. Teşekkürler herkese.

İndirime girmiş, güzel mouse.

Prime+'a göre artıları nedir hocam? Ve bir de 2.el kablosuz önerisi yapacak olsanız hangi model için yapardınız?

Prime+'a göre artıları nedir hocam? Ve bir de 2. el kablosuz önerisi yapacak olsanız hangi model için yapardınız?
Sensörleri eşit denilebilir. Build kalitesi olarak Prime+ daha iyi olabilir. Daha hafif bir mouse, switchleri daha iyi sanırsam. 2. el piyasası hakkında bilgim yok maalesef.

Sensörleri eşit denilebilir. Build kalitesi olarak Prime+ daha iyi olabilir. Daha hafif bir mouse, switchleri daha iyi sanırsam. 2. el piyasası hakkında bilgim yok maalesef.

XM1'in yenilenmiş hali bu herhalde. Malzemesi terletir mi? Birde palm tutuyorum herhangi bir sorun olmaz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…