Merhabalar iyi forumlar dilerim. 1000-1100 TL arasında mouse arıyorum. 2.el veya sıfır fark etmez bana. Aslında Prime+ var aklımda ama 2.el güzel bir model varsa değerlendirebilirim. Kablosuz istemiyorum kablolu olursa daha iyi olur. Teşekkürler herkese.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.000 TL
Endgame Gear XM1r Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM1r Optik Oyuncu Mouse XM1r, XM1 Oyun Faresinin yenilenmesidir. Ek iki sürümde mevcut, güncellenmiş bir PixArt PAW3370 optik sensöre ve özel olarak sıralanmış Kailh GM 8.0 anahtarlarına sahiptir. Ayrıca, hibrit bir paten tasarımına ve Almanya'da geliştirilen tüm yeni aygıt...
shop.connectgame.com.tr
İndirime girmiş, güzel mouse.![]()
Endgame Gear XM1r Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM1r Optik Oyuncu Mouse XM1r, XM1 Oyun Faresinin yenilenmesidir. Ek iki sürümde mevcut, güncellenmiş bir PixArt PAW3370 optik sensöre ve özel olarak sıralanmış Kailh GM 8.0 anahtarlarına sahiptir. Ayrıca, hibrit bir paten tasarımına ve Almanya'da geliştirilen tüm yeni aygıt...shop.connectgame.com.tr
Prime+'a göre artıları nedir hocam? Ve bir de 2.el kablosuz önerisi yapacak olsanız hangi model için yapardınız?
Sensörleri eşit denilebilir. Build kalitesi olarak Prime+ daha iyi olabilir. Daha hafif bir mouse, switchleri daha iyi sanırsam. 2. el piyasası hakkında bilgim yok maalesef.Prime+'a göre artıları nedir hocam? Ve bir de 2. el kablosuz önerisi yapacak olsanız hangi model için yapardınız?
Sensörleri eşit denilebilir. Build kalitesi olarak Prime+ daha iyi olabilir. Daha hafif bir mouse, switchleri daha iyi sanırsam. 2. el piyasası hakkında bilgim yok maalesef.
XM1'in yenilenmiş hali bu herhalde. Malzemesi terletir mi? Birde palm tutuyorum herhangi bir sorun olmaz değil mi?