Wraith'te ATK Dragonfly A9 ve VXE R1 SE+ var. Bütçeni biraz zorluyorlar. Bu arada YouTuberların kodları oluyor, alacaklar o kodları kullansın. Kargoları ücretsiz gibi olur en azından. (Ücretsiz kargo sunmamaları üzücü)
Forumda bir arkadaşın ATK A9 konusunda sorununu görmüştüm dün. Kablosuz kullanımda mouse sürekli olarak güç tasarrufu moduna giriyormuş. Mouse tuşlarına basmadan da bu moddan çıkmıyormuş. Yazılım üzerinden bu ayarın süresini değiştirmesine rağmen düzelmiyormuş. Kağıt üstünde güzel gözükse bile bu tarz bir sorun görünce pek öneresim gelmiyor ama yine eklemek istedim. Belki forumda detaylı konusu vardır. Araştırılabilir.
VXE R1 SE+ konusuna gelecek olursak ablama aldım. 3 aydır kullanıyor ve çok memnun. Fakat kendisi ofis için kullanıyor. Oyun oynamıyor. 2 gün boyunca kullandıydım, fena değildi. Ama uzun bir kullanım deneyimim olmadı. Yalnız bu modeli kullanan bir çok kişi var. İlla ki konusu vardır. Bir çok kullanıcı deneyimine erişebilirsin gibi geliyor.
Bu modeller bir tık bütçeni aşıyor ama yine de önermek istedim. Alternatif olur en azından.