Bütçe
1.000 TL
Hocam peki bu bütçede kablolu mu kablosuz mu daha mantıklı olur? Ve kablolu öneriniz var mı? (gerçi bu soruyu başta sormalıydım ama yine de sorayım😁)

Kablolu alirsaniz daha iyi olur, kablosuz da uzmez.

Kablolu alacaksaniz, en mantiklisi bu.

VXE R1 SE+ haricinde hiç birini denemedim ki dediğim gibi VXE R1 SE+ modelini de kısa süreli denedim. O yüzden kişisel yorumlarımı belirtemem veya bilinen bir kronik sorunu var ise söyleyemem. Fakat teknik özelliklerini kağıt üstünde karşılaştırabilirim.

ModelSensörMCUSwitchEncoderPoling RateBağlantı Tipi
Machenike L7 Air Tri-Mode 4KPAW 3395Nordic 52833Huano Transparent Blue Shell Pink Dot?4KTri-Mode (2.4G / BT / Kablolu)
ATK Dragonfly A9 PlusPAW 3395HiSilicon NearLinkHuano Ice Berry Pink DotF-Switch E10 Flagship1KTri-Mode (NearLink / BT / Kablolu)
ATK Drogonfly A9PAW 3395SEHuano Blue Glow V2
VXE R1 SE+PAW 3395SEBekenHuano ?
Farklı versiyonları kullanılıyor olabilir
Kailth GE / TTC SilverDuo-Mode (2.4G / Kablolu)
Fevell Z1 SEPAW 3311Beken BK3633Huano Transparent Blue Shell Blue DotKailh Grey Encoder 300KTri-Mode (2.4G / BT / Kablolu)
Aigo GM80 PlusPAW 3311?Huano Transparent Crystal Shell White Dot?

Şahsi sıralamam da yukarıdan aşağıya iyiden kötü diyebilirim. Ama araştır, benim düşüncelerime takılma derim. Tamamen kağıt üstündeki verilere göre yorumluyorum. Tercihe göre kablolu mouse da alınabilir bu bütçeye ama çok da fark olacağını düşünmüyorum. Fakat bütçe birazcık daha yukarıya çıkabiliyor ise kablolu seçmek bir fark yaratmayacaktır günümüz şartlarında.

Not: O alınmaz, bu alınmaz diyen arkadaşlar lütfen nedenini belirtir ise daha iyi olur, bilgilenmiş oluruz. Yoksa bu ifadeler biraz havada kalabiliyor.