Bütçe
1.000-1.300 TL
Normalde iki adet farem var. Bir tanesini evden dışarıda kullanıyorum, modeli Logitech M350 ama hazır tam da bilgisayara ihtiyacım olduğum bir final sınavım yaklaşmışken sol tıkı düzgün çalışmamaya başladı. Evde de Razer DeathAdder V2 kullanıyordum ama onun da scroll tuşu bozuldu. Bir defa, farenin altına birkaç defa vurarak düzeltsem de sonradan yine bozuldu. Yeni mouse olarak aklımda VXE Dragonfly V1 SE + var. Orta parmaktan bileğime kadar 18 cm'lik bir mesafe var, faremi palm tutuşunda kullanıyorum; önerilerinizi bekliyorum.

@23783, bu fareyi ATK yerine tercih etme sebebiniz ne hocam içindekiler ATK mouseden daha kötü değil mi?

Aman aman bir farkları yok. İkisi de tercih edilebilir.

Arkadaşlar anneparatorun bütçeyi arttırmasıyla Razer Bassilisk V3 Hyperspeed modelini düşünmeye başladım. Bu model için A9 Dragonfly ile aradaki fiyat farkına değer mi? Ayrıca "Razer'lar kolay bozuluyor" diye bir duyum almıştım geçen gün; eğer A9 modeli Bassilisk'den daha uzun süre dayanacaksa onu alabilirim. Bir de bu attığım linkteki satıcı güvenilir midir.

Bu sefer attığınızında yorumlarini sıkıntılı gibi hocam düşük yıldızlı yorumları okuyun bir.

Arkadaşlar anneparatorun bütçeyi arttırmasıyla Razer bassilisk V3 HyperSpeed modelini düşünmeye başladım. Bu model için A9 Dragonfly ile aradaki fiyat farkına değer mi? Ayrıca "Razer'lar kolay bozuluyor" diye bir duyum almıştım geçen gün; eğer A9 modeli Bassilisk'den daha uzun süre dayanacaksa onu alabilirim. Bir de bu attığım linkteki satıcı güvenilir midir?

Razerlerin V3 modellerinde encoderleri sorunlu hep ben tercih etmezdim.
Satıcınında güvenilir olmasi lazim.