toyota

Başarılı
Merhaba,

Şu anda Redmi Buds 3 Pro kullanıyorum. Ses kalitesi leş gibi. Mikrofonu çok güzel olsa bile ve gürültü engellemesi iyi çalışsa da zaten bir anda anlamadığım şekilde soldan ses az gelmeye başladı temizlememe rağmen. 1.000 TL bütçeye fikirlerinizi bekliyorum.

Buds FE bende kullanıyorum 1 2 hafta öncesine kadar 1300 TL kadar düşmüştü keşke o zaman bakabilseydiniz. Kulaklık gerçekten güzel bir sıkıntım olmadı sadece eğer ki telefonunuz Samsung ise ses kalitesi diğer markalara göre daha iyi. Çoğu Samsung kulaklıkta var bu özellik belirtmiş olalım.

Buds FE bende kullanıyorum 1 2 hafta öncesine kadar 1300 TL kadar düşmüştü keşke o zaman bakabilseydiniz. Kulaklık gerçekten güzel bir sıkıntım olmadı sadece eğer ki telefonunuz Samsung ise ses kalitesi diğer markalara göre daha iyi. Çoğu Samsung kulaklıkta var bu özellik belirtmiş olalım.

Vivo kullanıyorum ama yakında Note 20 ultraya geçeceğim ondan yavaş yavaş eko sistem yapıyorum Samsung Watch 4 classic de kullanıyorum sanırım bütçemi yükseltip Buds FE alacağım teşekkürler.