Pcman80

Üstün
Yer
Gerçekte var olmayan yer.
Merhaba hocalarım. En fazla 1.000 TL olacak şekilde şerit LED öneriniz var mı? Mesafesi en az 1M olsa çok iyi olur. Eğer bütçeyi biraz artırdığımda daha iyi öneriler varsa açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adaptör ne kadar? Masa arkasında kullanacağım.
Masa arkasında kullanacaksanız daha uygun fiyatlı, basit ürünlere de bakılabilir belki çünkü benim önerdiğim LED ARGB ve kullanılacak adaptör ile görsel olarak çok fonksiyon sunuyor. Eğer renkler arası geçiş yapıp animasyon özelliğini de kullanacaksanız değerlendirilebilir elbette.

Ben masa arkasinda 2 Metre WS2812B kullandim. NodeMCU + WLED ile ag uzerinden yonetebiliyorum. Size de tavsiye ederim. Tabii 5 Volt adaptor de almaniz gerekecek. Butcenize uyuyor saydiklarim. Gorsel paylasamiyorum ama kesinlikle mukemmel bir cozum. WLED yazilimi ile yapabileceklerinizin siniri yok.

WLED API de sunuyor. API'sini ve iPhone'umdaki shortcut'lari kullanarak, kendi arayuzune girmeden ac/kapa gibi seyleri de yapabiliyorum Siri ile vs.

Ben masa arkasinda 2 metre WS2812b kullandim. NodeMCU + wled ile ag uzerinden yonetebiliyorum. Size de tavsiye ederim. Tabii 5 volt adaptor de almaniz gerekecek. Butcenize uyuyor saydiklarim. Gorsel paylasamiyorum ama kesinlikle mukemmel bir cozum. Wled yazilimi ile yapabileceklerinizin siniri yok.

Wled API de sunuyor. API'sini ve iPhone'umdaki shortcut'lari kullanarak, kendi arayuzune girmeden ac/kapa gibi seyleri de yapabiliyorum Siri ile vs.

Aynı çözümü ben de kullanıyorum, bu işi yapan pahalı LED'lerin yarısından bile ucuza geliyor.

Aynı çözümü ben de kullanıyorum, bu işi yapan pahalı LED'lerin yarısından bile ucuza geliyor.
Kesinlikle. Her WLED kullanan kullanmiyordur belki ama detayli bir API'sinin olmasi, "marka" LED'lerin bile onune geciyor bence. Biraz el becerisi gerektiriyor sadece. Hazir alayim, fise takayim kafasinda iseniz ugrastirabilir.

Ben adaptoru 20 amper almistim, istesem butun ev boyunca dolastirabilirim muhtemelen :hehehe:.