Makaleler
62
Yer
Amerika Birleşik Devletleri
Şöyle makineler çok iyi kesiyor. Berberde geçen bununla aldı. Kestiği yerde saç bırakmıyor. İyi kesiyor.

1749309116932.webp

Sizce 200 TL'ye böyle bir makine almak mı mantıklıdır yoksa daha yüksek fiyatlara başka makinalar mı daha mantıklı olur?

Şöyle makineler çok iyi kesiyor. Berberde geçen bununla aldı. Kestiği yerde saç bırakmıyor. İyi kesiyor.

Eki Görüntüle 153158

Sizce 200 TL'ye böyle bir makine almak mı mantıklıdır yoksa daha yüksek fiyatlara başka makinalar mı daha mantıklı olur?
Şunu al düşünme. (Markayı eleştirenlere pek aldırış etme. Bir şey bilmeden konuşuyorlar. Öyle ki bu makineyi berberim yıllardır kullanıyor.) (+ Philips QP gibi fazla uzun ve şarj süresi 8 saat gibi çok uzun süren markalardan da kaçın. Özellikle de 1 saat bile çalışma süresi olmayan markalardan da uzak durun.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçede Philips bakın, Powertec gibi dandik markalara bakmayın. Philips varken Powertec niye?

https://www.akakce.com/erkek-bakim-...i-mg3730-15-8-i-1-arada-fiyati,100951916.html

Şunu al düşünme. (Markayı eleştirenlere pek aldırış etme. Bir şey bilmeden konuşuyorlar. Öyle ki bu makineyi berberim yıllardır kullanıyor.) (+ Philips QP gibi fazla uzun ve şarj süresi 8 saat gibi çok uzun süren markalardan da kaçın. Özellikle de 1 saat bile çalışma süresi olmayan markalardan da uzak durun.)
Ürünü gece veya boş zamanlarınızda şarja takmak bu kadar zor olmamalı.

Powertec bu arada saç için kullanıyorum, sakal için alacaksa iyi değil. Ama bence Powertec o kadar da dandik değil. @Toby Fox

Bağlantıdaki ürün ile saç kesiyorum, sakala kesinlikle böyle ürünler almayın. Bir kere denedim hem kusursuz kesmiyor. Hem de çok ince taneli böldüğünden cildinize ve makine üstüne küçük küçük kıllar yapışıyor. Tamamen saç odaklı bir ürün ve saç keserken asla rahatsız etmediğini söyleyeyim.

Arkadaşın gösterdiği Çin üretimi 100-300 ₺ satılan ve genelde bacak vb. epilasyondan önce kaba kılı almak için kullanılıyor. Bu ürünlerle ne saç ne de sakal kesmeyin. Bunlarla vücut kılı bile kesmek hata olur. Tabii insanlar ucuz diye alıyorlar.

Çinliler atağa geçince onlar da kendilerine göre aynı renk tonunda milliyetçi değerleri sömürme adına ürünler yapmışlar. Açıkcası ana odağı saç kesme ve berber ürünü olan bir firmadan sakal için ürün almazdım. Ama saç kesilecekse kötü ürünler değiller. Üstü sarı olan demir olanları da önermem. Bu boyanmış sarı demirler genelde çok kötü kokuyorlar. Amonyağa benzeyen iğrenç bir kokusu oluyor. Saç için alınacaksa da yukarıdaki gibi plasik kapaklı ürün alınabilir.

Sakal için de Braun 3 mü öyle bir setim var. Braun markasını genel olarak öneririm. Philips ürünleri de iyi oluyor.