Laptop için USB hub almak istiyorum. En fazla 1.000 TL verebilirim. Kaliteli ve uzun ömürlü olması şartıyla ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur.
Şu an USB-A portlarına klavye ve mouse Dongle'ı takılı. Diğer USB-A portuna bazen USB bellek bazen telefonu bağlıyorum (Bazen ikisini aynı anda bağlamam gerekiyor. O zaman port yetmiyor.) Type-C portlarından birini de telefonu şarj etmek için kullanıyorum. Şu an kulaklığım yok ama ileride alırım diye onu da düşünerek en az 3 tane USB-A 3.0 olan hub arıyorum.
Laptop: Game Garaj Slayer X5T
Port bilgilerini ekran görüntüsü olarak ekledim.
Attığınız hub ve benim attıklarım arasından en iyisi hangisi ve aralarında çok bir fark var mı?
Başka bir konuda sizleri gördüm. Sizce hangisini almalıyım? Veya başka bir öneriniz var mı? Bu arada ilk Ugreen hub'ın Type-A versiyonu da var. Hangisini alacağım konusunda kararsız kaldım. @xsharke@Th3RealKayseriLee@Lee Yubin@NightWist
Attığınız hub ve benim attıklarım arasından en iyisi hangisi ve aralarında çok bir fark var mı?
Başka bir konuda sizleri gördüm. Sizce hangisini almalıyım? Veya başka bir öneriniz var mı? Bu arada ilk Ugreen Hub'ın type-a versiyonu da var. Hangisini alacağım konusunda kararsız kaldım. @xsharke@Th3RealKayseriLee@Lee Yubin@NightWist
Laptop kullandığınız için kablo uzunluğu sizin için önemli değildir diye tahmin ediyorum bu yüzden TP-Link alabilirsiniz. Eğer kablo uzunlugu önemliyse 2. linkteki adaptörlü hub alabilirsiniz.