Bütçe
1.000 TL

wzyben

Uzman
Merhaba, 1.000 TL'nin altında güzel bir USB çoğaltıcı önerebilir misiniz? 4 ve 4'ten fazla slotu olmasını istiyorum. Normal Type-A slotları olan ve Type-A ile bağlanan bir USB hub arıyorum. Kaliteli bir şeyler önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
TP-Link UH700 modeli kaliteli bir model fakat satışı Türkiye'de kapanmış. İkinci elde bulabiliyorsunuz;

Sıfır isterseniz Dark alabilirsiniz güzel modelleri var kendimde kullanıyorum.

TP-Link UH700 modeli kaliteli bir model fakat satışı Türkiye'de kapanmış. İkinci elde bulabiliyorsunuz;

Memnun musunuz?

Dark markasını şiddetle önermiyorum. Kaç tane ürününü aldıysam patlıyor; HDMI dönüştürücüden tutun, Ethernet adaptörüne kadar hepsi sorunlu çıktı.

Genel anlamda söylemiştim, attığım Dark modeli bende yok. Fakat güzel model adaptör girişide mevcut.

Bendeki olan model bu: https://www.akakce.com/usb-cogaltic...-ac-usb341-usb-coklayici-fiyati,84709045.html
Fakat stoğu olmadığı için fiyatı fazla. Çok ucuza almıştım 200 TL gibi bir fiyata.

Ayrıca sıfır olarak TP-Link bir tane var fakat kablosu çok kısa alıp iade etmiştim. Yine de bakabilirsiniz.

Dark markasını şiddetle önermiyorum. Kaç tane ürününü aldıysam patlıyor; HDMI dönüştürücüden tutun, Ethernet adaptörüne kadar hepsi sorunlu çıktı.
Aylardır 3-4 farklı USB Hub'ını kullandım hiç bir sıkıntı yok. Her markanın güzel ürünü olduğu gibi kötü ürünü olabilir. USB Hub'larda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.

Son düzenleme:

Ugreen ve Baseus tek geçerim.

Genel anlamda söylemiştim attığım Dark modeli bende yok.

Bendeki olan model bu: https://www.akakce.com/usb-cogaltic...-ac-usb341-usb-coklayici-fiyati,84709045.html

Ayrıca sıfır olarak TP-Link bir tane var fakat kablosu çok kısa alıp iade etmiştim. Yine de bakabilirsiniz.

Aylardır 3-4 farklı USB Hub'ını kullandım hiçbir sıkıntı yok.

Kalitesiz bir Çin markası. Arada bir düzgün ürün üretiyorlar. Kumar tamamen.

USB çoklayıcıya aynı anda çok fazla USB aygıtı takacaksanız kesinlikle harici güç beslemeli alın. Yoksa RGB bir şey takarsınız güç yetmez. Disk takarsınız güç keser bozulur.