Morty

Becerikli
Daha yeni ailemden aldığım paralarla SteelSeries Prime mouse aldım. Şimdi ise klavye alacağım. Rampage falan baktım kötü diyorlar. Gamepower baktım kötü diyorlar. Redragon baktım kötü diyorlar. Artık araştırmaktan bıktım. Sizden ricam hepinizin önerebileceği bir klavye önerin. %60 falan hiç fark etmez. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Daha yeni ailemden aldığım paralarla SteelSeries Prime mouse aldım. Şimdi ise klavye alacağım. Rampage falan baktım kötü diyorlar. Gamepower baktım kötü diyorlar. Redragon baktım kötü diyorlar. Artık araştırmaktan bıktım. Sizden ricam hepinizin önerebileceği bir klavye önerin. %60 falan hiç fark etmez. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Redragon'a kötü mü diyorlar? 🧐

Bütçen biraz daha çıkarsa

Kötü çünkü. Type-C yeri çok hızlı bozuluyor. Yayları da bozuluyor. Malzemesi kaliteli değil. Redragon alacağıma AK680 ya da Z-94 alırım.

Son düzenleme:

Hocam AK680 klavyesinde hangi Switch markası mevcut?

Doğrudur hocam.K617 Fizz modeli var bende, memnunum.

Redragon K617 Fizz modelinde bildiğim kronik sorunlar:

1. Outemu switch kaynaklı yay sesi sorunu.
2. Switchlerin yerinden çok zor sökülmesi.
3. Klavye yazılımı kullanıldıktan sonra bazı tuşların (örneğin virgül tuşu) çalışmaması. (Bunun için mevcut bir çözüm bulunuyor.)

Bildiğim kadarıyla 1 yıla yakın kullanım sonrasında AK680'lerde sık kullanılan switchler bozuluyor. Yanlışım varsa düzeltin.