1.000 TL'ye klavye önerisi

Valiant

Uzman
Makaleler
1
Yer
Samanyolu Galaksisi
Merhaba! Elimdeki klavye eskidiği ve tuşları takılmaya başladığı için yeni bir klavye almak istiyorum.

Aradığım özellikler;
  • Hot-swap özelliği olmalı,
  • Pek fazla oyun oynamıyorum ancak masam biraz dar olduğu için full boyut klavye olmazsa iyi olur,
  • Şart değil ama beyaz olsa güzel olur,
  • Son olarak blue switch olmamalı, daktilo gibi ses çıkartıyor.
Şu an Geeky GK65 ve E-Yooso Z11 arasındayım, daha iyi model öneriniz varsa söyleyebilirsiniz.

Geeky'nin yazılımı olduğu için, RGB olduğu için ve yön tuşları bulunduğu için ona daha sıcak bakıyorum fakat beyaz modeli sadece Almanca sürümünde mevcut.

Sahibinden üzerinden ikinci el de olabilir, sıfır olması şart değil.

Switch markalarını bilmiyorum fakat 5-6 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım ilk aldığım gibi.
Sanırım Outemu marka switch varmış. E-Yooso Z11 ve Geeky GK65'in switchleri Huano diye biliyorum, daha kaliteliler.

Amazon'dan Geeky GK65 red switch siparişi verdim. Gelince incelemesini yaparım.

Son düzenleme:
Sanırım Outemu marka Switch varmış. E-yooso Z11 ve geeky GK65'in switchleri Huano diye biliyorum, daha kaliteliler.

Amazon'dan geeky GK65 red Switch siparişi verdim. Gelince incelemesini yaparım.

Hayırlı olsun hocam. Bu arada e-yooso Z11 kullanıyorum yaklaşık 1 yıl olacak. Hala ne bir tuş basmama ne yay sesi ne renk azalması yaşamadım.

Sanırım Outemu marka switch varmış. E-Yooso Z11 ve Geeky GK65'in switchleri Huano diye biliyorum, daha kaliteliler.

Amazon'dan Geeky GK65 red switch siparişi verdim. Gelince incelemesini yaparım.
Aynı klavyeyi ben de almak istiyorum ama adres hatası veriyor 1 haftadır. Bu durum ile karşılaştın mı sen? Adres olarak hangi şehir sende?

Aynı klavyeyi ben de almak istiyorum ama adres hatası veriyor 1 haftadır. Bu durum ile karşılaştın mı sen? Adres olarak hangi şehir sende?
İzmir'deyim. Adres hatası almadım, alan kişiler de düzeldi diyordu dün akşam.

Hayırlı olsun hocam. Bu arada e-yooso Z11 kullanıyorum yaklaşık 1 yıl olacak. Hala ne bir tuş basmama ne yay sesi ne renk azalması yaşamadım.
Yön tuşları yok onda ya, bir de RGB değil. O yüzden Geeky GK65'i aldım.

İzmir'deyim. Adres hatası almadım, alan kişiler de düzeldi diyordu dün akşam.

Yön tuşları yok onda ya, bir de RGB değil. O yüzden Geeky GK65'i aldım.
Daha yeni destek ekibi ile görüşmeyi sonlandırdım. Katalog sorunu olduğunu, sipariş verebilenlerin de iade yapılacağını söylüyordu. Eline ulaşan birisi olsa daha netleşecek konu. Stok durumunun ise hatadan dolayı değiştiğini kimsenin sipariş veremediğini söylüyor.

Daha yeni destek ekibi ile görüşmeyi sonlandırdım. Katalog sorunu olduğunu, sipariş verebilenlerin de iade yapılacağını söylüyordu. Eline ulaşan birisi olsa daha netleşecek konu. Stok durumunun ise hatadan dolayı değiştiğini kimsenin sipariş veremediğini söylüyor.
Screenshot_2025-03-16-19-52-20-556-edit_com.amazon.mShop.android.shopping.webp

Sipariş verildi olarak gözüküyor, iptal olursa belirtirim. Umarım olmaz.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt