R
Ranton Kouga
Ziyaretçi
Ben mekanik olsun istiyorum. Sesi ve basma hissiyatı güzel olsun yeter. Biraz ele avuca sığsın. Laptop çantama koymam lazım.
İşini görür muhtemelen. 1 yıldan uzun süredir kullanıyorum.
Lecoo Gk304'te önceden tanımlanmış birkaç renk modu var. Onlar arasında geçiş yapabiliyorsun. Onun dışında ekstra bir özelleştirme yok.Bu iki ürününde ayarlanabilir ışık modları var değil mi?
Lecoo GK304'te önceden tanımlanmış birkaç renk modu var. Onlar arasında geçiş yapabiliyorsun. Onun dışında ekstra bir özelleştirme yok.
İndirimdeyken kaçırmayın derim.![]()
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-TRIP-MODE (BT+2.4G+K
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - TRIP-MODE (BT + 2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Red Switch-Beyaz KABLOLU / 2.4G/ BLUETOOTH BAĞLANTISI Klavye üç çeşit bağlantı modunu destekler: USB kablolu, 2.4G ve Bluetooth, daha fazla cihazın (dizüstü bilgisayar, pad, telefon)...shop.connectgame.com.tr
Özel renk derken? Her tuşa farkli renk atayabiliyorsun. Bir sürü animasyonu var. Dinlediğin şarkının basslarına veya ritmine göre bile ayarlanıyor. En iyi özelliği bu fiyata hot-swap+wireless olması. Dareunun kendi dream switchlerini kullanıyor. 1 senedir kullanıyorum bayağı memnunum.
Özel renk derken? Her tuşa farkli renk atayabiliyorsun. Bir sürü animasyonu var. Dinlediğin şarkının basslarına veya ritmine göre bile ayarlanıyor. En iyi özelliği bu fiyata hot-swap+Wireless olması. Dareunun kendi dream switchlerini kullanıyor. 1 senedir kullanıyorum bayağı memnunum.