Mimar enes

Çalışkan
Kulak üstü kulaklık arayışındayım. Markalar ve kaliteleri hakkında pek bir bilgiye sahip değilim, oyun için alacağım ve beni uzun süre götürecek bir kulaklık olsun istiyorum. Örnek Rampage markası 7.1 için ne düşünüyorsunuz? Önerir misiniz?

Şu ürünü indirime girince iyzico ile almanı öneririm.
Hocam bu ürün attığınız yerde 1.400₺, Hepsiburada da 1.240₺ hemde peşin fiyatına 3 taksit ile

Bakabilir misiniz doğru mudur? Doğru ise Hepsiburada yada kendi havit sitesi fark eder mi garanti vs herhangi bişey?

Hocam bu ürün attığınız yerde 1.400₺, Hepsiburada'da 1.240₺ hem de peşin fiyatına 3 taksit ile

Bakabilir misiniz doğru mudur? Doğru ise Hepsiburada'ya da kendi Havit sitesi fark eder mi garanti vs herhangi bir şey?
"Combatry" kodunu kullanırsan Havit sitesinden biraz daha uygun olur Hepsiburada'ya göre. Bir de Iyzico ile alırsan 500TL de öyle alırsın. 689'a gelir.

"Combatry" kodunu kullanırsan Havit sitesinden biraz daha uygun olur Hepsiburada'ya göre. Bir de Iyzico ile alırsan 500TL de öyle alırsın. 689'a gelir.
Hocam söylediğiniz gibi ise baya iyiymiş.İyzico nedir bilmiyorum ilk defa duyuyorum 500₺ nasıl indiriyorlar anlayamadım ama araştıracağım birde rampage hakkında ne düşünüyorsunuz havit kesinlikle daha iyi midir?

Hocam söylediğiniz gibi ise bayağı iyiymiş. Iyzico nedir bilmiyorum ilk defa duyuyorum 500₺ nasıl indiriyorlar anlayamadım ama araştıracağım bir de Rampage hakkında ne düşünüyorsunuz Havit kesinlikle daha iyi midir?
Iyzico mobili indirip hesap oluştur ve onaylı kullanıcı ol. Sonrasında kampanya bölümünde göreceksin 500TL'yi. Katıl ve hesabına para at. Sonrasında ürünü satın alma bölümünde Iyzico ile öde de ve al. 500TL anında gelecek. Bu 500TL harcanabiliyor diye biliyorum. İstanbul kartın varsa dijital hesabına atıp çekebilirsin de.

Hocam söylediğiniz gibi ise baya iyiymiş.İyzico nedir bilmiyorum ilk defa duyuyorum 500₺ nasıl indiriyorlar anlayamadım ama araştıracağım birde rampage hakkında ne düşünüyorsunuz havit kesinlikle daha iyi midir?
Havitin bu kulaklığı gerçekten de f/p. Rampagenin bu düzeyde kulaklıkları biraz daha pahalıdır.

Iyzico mobili indirip hesap oluştur ve onaylı kullanıcı ol. Sonrasında kampanya bölümünde göreceksin 500TL'yi. Katıl ve hesabına para at. Sonrasında ürünü satın alma bölümünde Iyzico ile öde de ve al. 500TL anında gelecek. Bu 500TL harcanabiliyor diye biliyorum. İstanbul kartın varsa dijital hesabına atıp çekebilirsin de.

Havitin bu kulaklığı gerçekten de f/p. Rampagenin bu düzeyde kulaklıkları biraz daha pahalıdır.
Hocam havit mantıklı gözüküyor.Peki aldığımız zaman yazılım kurmamız gerekiyor mu? 7.1 etkinleştirmek için yazılım kurulması gerekebiliyor diye duydum yada kendisi otomatik etkinleştiriyor mu?

Hocam havit mantıklı gözüküyor.Peki aldığımız zaman yazılım kurmamız gerekiyor mu? 7.1 etkinleştirmek için yazılım kurulması gerekebiliyor diye duydum yada kendisi otomatik etkinleştiriyor mu?
Yani bu zamana kadar 3 gaming kulaklık kullandım. Hiç birininde sürücüsüne bakmadım. 7.1 çalıştığını düşünüp kullanıyordum. Bu kulaklığıda öyle. Hiç bilmiyorum var mı varsa ayar yapmak gerekli mi diye.