Bütçe
1.000 TL

FRAGX

Yetkin
İyi günler, 1.000 TL veya daha ucuz olacak şekilde bir kulakiçi kulaklık önerir misiniz? Çok abartı özellikler olmasına gerek yok, ANC olursa iyi olur. Mikrofonu da anlaşılabilir olursa iyi olur, kablosuz olması tercihimdir. @Simon

Hocam T13'ten iyi midir bu veya kulak üstü olarak QCY H3'ten, ben kendim H3 kullanıyorum ve memnunum abimde T13 kullanıyor. Bu kulaklık T13 ve H3'ten üstün müdür?
Degil maalesef. Denk diyebilirim. Bunun basslari daha belirgin sadece. Bu kulakliklardan Q3 Pro'ya gecilmemeli. Minimum Buds Core veya CMF buds 2 bakilmali.

Degil maalesef. Denk diyebilirim. Bunun basslari daha belirgin sadece. Bu kulakliklardan Q3 Pro'ya gecilmemeli. Minimum Buds Core veya cmf Buds 2 bakilmali.

Anladım hocam kız arkadaşım için alacağım ya kendim değişmeyeceğim, sıfırdan alıyorum yani. Bu bütçede Soundpeats Q3 Pro'den daha iyi bir şey yok galiba. Kablolu olarak daha iyi bir şey var mı?

Anladım hocam kız arkadaşım için alacağım ya kendim değişmeyeceğim, sıfırdan alıyorum yani. Bu bütçede Soundpeats Q3 Pro'den daha iyi bir şey yok galiba. Kablolu olarak daha iyi bir şey var mı?
Evet, kablolu olarak daha iyisi mevcut. Type-C mi lazim yoksa 3.5 mm mi?

Evet, kablolu olarak daha iyisi mevcut. Type-C mi lazim yoksa 3.5 mm mi?

Haa, onu bi' sorayım hocam bilgim yok çünkü hangi girişe sahip olduğu hakkında, kusura bakmayın onu bilmeden sordum. Hatta sizin için sorun olmayacaksa önerilerinizi yapın hocam, sonradan rahatsız etmeyeyim.