Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.000 TL
- Makaleler
- 23
Soundpeats Q3 Pro bakabilirsin. ANC çok iyi değil ama iş görür.
Soundpeats Q3 Pro bakabilirsin. ANC çok iyi değil ama iş görür.
Hocam T13'ten iyi midir bu veya kulak üstü olarak QCY H3'ten, ben kendim H3 kullanıyorum ve memnunum abimde T13 kullanıyor. Bu kulaklık T13 ve H3'ten üstün müdür?
- Makaleler
- 23
Degil maalesef. Denk diyebilirim. Bunun basslari daha belirgin sadece. Bu kulakliklardan Q3 Pro'ya gecilmemeli. Minimum Buds Core veya CMF buds 2 bakilmali.Hocam T13'ten iyi midir bu veya kulak üstü olarak QCY H3'ten, ben kendim H3 kullanıyorum ve memnunum abimde T13 kullanıyor. Bu kulaklık T13 ve H3'ten üstün müdür?
Degil maalesef. Denk diyebilirim. Bunun basslari daha belirgin sadece. Bu kulakliklardan Q3 Pro'ya gecilmemeli. Minimum Buds Core veya cmf Buds 2 bakilmali.
Anladım hocam kız arkadaşım için alacağım ya kendim değişmeyeceğim, sıfırdan alıyorum yani. Bu bütçede Soundpeats Q3 Pro'den daha iyi bir şey yok galiba. Kablolu olarak daha iyi bir şey var mı?
- Makaleler
- 23
Evet, kablolu olarak daha iyisi mevcut. Type-C mi lazim yoksa 3.5 mm mi?Anladım hocam kız arkadaşım için alacağım ya kendim değişmeyeceğim, sıfırdan alıyorum yani. Bu bütçede Soundpeats Q3 Pro'den daha iyi bir şey yok galiba. Kablolu olarak daha iyi bir şey var mı?
Evet, kablolu olarak daha iyisi mevcut. Type-C mi lazim yoksa 3.5 mm mi?
Haa, onu bi' sorayım hocam bilgim yok çünkü hangi girişe sahip olduğu hakkında, kusura bakmayın onu bilmeden sordum. Hatta sizin için sorun olmayacaksa önerilerinizi yapın hocam, sonradan rahatsız etmeyeyim.
- Makaleler
- 23
Tamam sordugun zaman geri yazarsin. Tavsiye veririm.Haa, onu bi' sorayım hocam bilgim yok çünkü hangi girişe sahip olduğu hakkında.
Tamam sordugun zaman geri yazarsin. Tavsiye veririm.
Simdi sordum kablosuz istiyormus hocam, Q3 Pro alacağım. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.
- Makaleler
- 23
Rica ederim. Hayirli olsun simdiden.Simdi sordum kablosuz istiyormus hocam, Q3 Pro alacağım. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.
Yeni konular
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347
-
Yeni mesajlar
-
-
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- mortem.dll bulunamadı