Bütçe
1000

intelultra

Başarılı
Merhaba, bugüne kadar kullandığım Claw's mouse dün bozuldu ve mouse arayışındayım, 1.000 TL civarlarında gaming mouse önerebilir misiniz? Claw şeklinde tutuyorum, tercihen beyaz olması daha güzel olur. Aklımda model D veya DeathAdder Essential vardı, siz de öneri yaparsanız güzel olur, teşekkürler.

Merhaba, bugüne kadar kullandığım claw's mouse dün bozuldu ve mouse arayışındayım, 1.000 TL civarlarında gaming mouse önerebilir misiniz? Claw şeklinde tutuyorum, tercihen beyaz olması daha güzel olur. Aklımda model D veya DeathAdder Essential vardı, siz de öneri yaparsanız güzel olur, teşekkürler.
1400 TL'lere çıkabilirsen ATK X1SE öneririm bahsettiğin mouse'ların ömrü çok fazla olmayacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:

1400 TL'lere çıkabilirsen ATK X1SE öneririm bahsettiğin mouseların ömrü çok fazla olmayacaktır.
X1'de QC sorunları var. A9 modeli bu bütçede en iyi tercih olur.

Prime+ öneririm.

DeathAdder Essential kronik scroll sorunlu bir model alınmaz. Beyaz şart değil ise Prime+ en iyi seçeneklerden.
Eskiden fiyatı uygunken tercih edilir bir mouseydi ama şu anda bu fiyata tercih edilmez.

X1'de qc sorunları var. A9 modeli bu bütçede en iyi tercih olur.

Eskiden fiyatı uygunken tercih edilir bir mouseydi ama şu anda bu fiyata tercih edilmez.

Kullanıyorum bir sorun göremedim.