1.000 TL'ye mouse pad önerisi

Bütçe
1.000 TL

gqayt

Gelişen
Selam, şu an kırtasiyeden 2,5 sene önce aldığım mousepad’i kullanıyorum. Açıkçası zımpara gibi oldu ve yanları açıldı, fareye zarar veriyor. Bütçem 1.000 TL.

Klassgear Huoyun serisini ve Wraith Blade X modellerini inceledim. Klassgear hakkında “replika, zımpara gibi” yorumları var, Blade serisi için de benzer yorumlar duyuyorum, açıkçası kafam karıştı.

Ayrıca Spirit of Aim Wraith modelini gördüm ama fiyatı bana biraz tuzlu geldi ve o kadar profesyonel olmamasına da gerek yok. Fikirlerinizi bekliyorum.

SteelSeries QCK heavy bir sürü mouse pad kullandım ama dönüp dolaştığım yer yine QCK.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bana kalırsa BladeX Pro da güzel olur ama kumaş bişiler istersen Klasse yerine Litepad daha iyi.

Ayrıca Blade Serisine zımpara diyen o mousepad'i kullanmamıştır net söylüyorum.

SoA'yı Parolapara ve İyzico'nun ilk alışveriş indirimleriyle birlikte alın, 1000TL'nin bile altına gelecektir.
Bu arada QCK'nın fiyatı gereksiz uçuk, ederi bir fiyat değil.

@HateME QCK'nın fiyatı uçuk, 6 ay için %20'lik bir artışı mevcut, ayrıca piyasada sahtesi oldukça fazlalaşan bir ürün.
SoA kalite olarak gayet üst bir ürün, özellikle bütçesine göre.

Dikişi olmayan mousepad, 2 hareket yapsan mousepad deforme olacak. Gereksiz bir risk.

Son düzenleme:
KlasseGear mouse padini kullanıyorum. Yüzeyinden gayet memnunum ve öneririm.

Bağlantıdaki modellerinde ekstra kupon var. Ayrıca o modelleri beğenmezsen iki model için Trendyol tarafında da bir indirim var.

Ayrıca 1-2 baskı hatası rahatsız etmezse Outlet ürünler de var. Daha uyguna denk geliyor.

Ek olarak speed yüzey istiyorsan KlasseGear'da şu modeli almanız gerekiyor.

Ama profesyonel olmasına gerek yok derken çok rekabetçi oyun oynamadığını belirtiyorsan, 90x40 veya daha uyguna XRades 480x400 mouse padi alınabilir.

Bence genel olarak zımpara diyen arkadaş abartmış. En dandik çakma ürünlerde leş gibi bir plastik kokusu olur ve güzel kaymaz. Ama zımpara gibi bir yüzey diye bir şey hiç görmedim. Bazı firmalar Çin'de ürettirip getiriyor, bazılarının ise ana işi tekstil. En azından KlasseGear üst firması tekstil ile uğraşıyor. Diğerlerini bilmiyorum. Wraith temeli aslında bavulculuk(aşağılamak için söylemiyorum ve böyle de kalmadılar geliştirdiler) ve yavaş yavaş kendi ürünlerini üretiyor, ürettiriyor. Oradan da alacağınız ürünlerde bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

Dediğiniz ilk alışveriş indirimleri ile nasıl alacağımı bilmiyorum. Ki iki indirimi aynı anda almak mümkün mü?

Ve QCK'nin fiyatı bana da uçuk geldi, onu almayı düşünmüyorum.

Klassgear'da alacaksam eğer outlet ürünleri tercih ederim ekstra para vermeye gerek yok bence.

Açıkçası şu an Soa'yı alma taraftarıyım fakat bahsettiğiniz indirimleri nasıl kullanacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Normalini öneriyorum. Yıllardır bütün oyuncularda kullanıyor. Senin gibi 2 harekete dikiş atacağını düşünenler için +200 TL istiyor merak etme

Aynı mousepadi kullanıyorum. Açılma gibi bir olay yok olacak gibi de durmuyor fakat parasını hak etmiyor dostum.

Dediğiniz ilk alışveriş indirimleri ile nasıl alacağımı bilmiyorum. Ki iki indirimi aynı anda almak mümkün mü?
Wraith ile İyzico'nun zaten ortak kampanyaları mevcut, Parolapara'yla birleştirebilmek için ödeme kısmında 'İyzico ile Öde' seçip Parolapara'daki kartınızın numarasını giriyorsunuz ve iki kampanyayı birleştirip kullanıyorsunuz.
Ayrıca hatırladığım kadarıyla İyzico'nun Wraith kampanyası ile ilk alışveriş indirimleri aynı siparişte kullanılabiliyor.

Deneyip sonuçları paylaşacağım.

Deneyip sonuçları paylaşacağım.
Parolapara ile denediğimde 18 altı olduğum için olmuyor maalesef.

İyzico ile deneyip 500TL indirimi kullanacağım teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…