1247

Üstün
Açılış Hamlesi
Klasse Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 mm Mouse Padinin Turuncu ve Kırmızı tasarımlarında 150 TL kupon ile 899 TL satılıyor. Turuncu olanın 14 adet stoğu var.

Yüzeyi %50 speed %50 controldür. Şu an bulutlu versiyonunu kullanıyorum ve düşük DPI ile fare kullanmıyorsanız ve yüzeyin hafif pürüzlü olması rahatsız etmiyorsa öneririm.

2025-05-19_01-47_1.webp

2025-05-19_01-47_2.webp

2025-05-19_04-28.webp

Son düzenleme:
Açıkçası tavsiyem kendi sitesinde satılan outlet modeller var 600TL'ye satılıyor ve kullanımda etkileri yok sadece görüşünüşte ufak baskı hataları oluyor.

@aldaci26 Benzer şekilde 1800 DPI, oyun içi sensitivy 0.8 civarı oynuyorum. Ben memnunum yüzeyinden. Yani tamamen speed bir yüzeyi yok %50 speed %50 control. Fare aşırı kaysın istiyorsan bu ürün uygun değil. Yani %80 ve üstü speed istiyorsanız Outlet MPC480 alabilirsiniz.

Açıkçası tavsiyem kendi sitesinde satılan outlet modeller var 600TL'ye satılıyor ve kullanımda etkileri yok sadece görüşünüşte ufak baskı hataları oluyor.

Pedlerdeki kat izleri mouse sensörüne atlama yaptırıyor. 2 kere ninja FX iade ettim, 2 pedde outletde 'fare sensörüne ufak etkisi bulunmamaktadır' yazılarak satıldı.
Sensörde piksel atlamasının videosu vardı, inanılmaz saçma bir kaplama kullanıyorlar. Bu ürünleri outlet almayın.

Pedlerdeki kat izleri mouse sensörüne atlama yaptırıyor. 2 kere ninja FX iade ettim, 2 pedde outletde 'fare sensörüne ufak etkisi bulunmamaktadır' yazılarak satıldı.
Sensörde piksel atlamasının videosu vardı, inanılmaz saçma bir kaplama kullanıyorlar. Bu ürünleri outlet almayın.

Ben 3 kez aldım sorun yaşamadım, sizinki biraz şans olmuş.

Son düzenleme:
Dalgalı ve Tier Longteng modelleri de Trendyol üzerinde indirimde satılıyor.