Telefonda müzik dinlemek için kullanacağım. TWS olarak CMF Buds Plus 2 kullanıyorum; fakat IEM de denemek istiyorum. Cihazım Samsung Galaxy A55. Bütçe artabilir, ama ne kadar düşük, o kadar iyi.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.000 TL
- Makaleler
- 23
Bunun stogunu bekle derim. Basshead IEM'dir kendisi. Ayrica cozunurluk olarak fiyatinin en net kulakligidir. Basshead olmasina ragmen. Oyun oynarken de saracaktir. Mikrofon mevcut.
wraithesports.com
Kulaklik ismi Tangzu Waner 2 Red Lion.
TANGZU Wan'er S.G II IEM Kulaklık
Kulaklık ve Ses Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği...
Bunun yanında bir şey almam lazım mı? DAC falan?Bunun stogunu bekle derim. Basshead IEM'dir kendisi. Ayrica cozunurluk olarak fiyatinin en net kulakligidir. Basshead olmasina ragmen. Oyun oynarken de saracaktir. Mikrofon mevcut.
![]()
TANGZU Wan'er S.G II IEM Kulaklık
Kulaklık ve Ses Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği...wraithesports.com
- Makaleler
- 23
Yok. Type-C olarak alirsan dogrudan telefonda kullanabilirsin. Ses karti dahili geliyor.
Red Lion ile beyaz olanın arasındaki fark ne peki?Yok. Type-C olarak alirsan dogrudan telefonda kullanabilirsin. Ses karti dahili geliyor.
- Makaleler
- 2
Type-C versiyonunu alırsan gerek yok içinde ses çipi var ama performansı çok iyi değil diyorlar benim tavsiyem 3.5mm gelirse stoklara Apple DAC al.
- Makaleler
- 23
Beyaz olanin basslari sonuk. CMF'in bassli profilini begendiysen duz Waner 2 iyi olmaz.Red Lion ile beyaz olanın arasındaki fark ne peki?
Bass seviyorum ya, Red Lion bekleyeyim o zaman. Alternatifi var mı peki? Bütçe artabilir.Beyaz olanin basslari sonuk. CMF'in bassli profilini begendiysen duz Waner 2 iyi olmaz.
- Makaleler
- 23
Apple DAC iyi ama ses seviyesi cok dusuk. Bu konudakilerin yapilmasi lazim.Type-C versiyonunu alırsan gerek yok içinde ses çipi var ama performansı çok iyi değil diyorlar benim tavsiyem 3.5mm gelirse stoklara Apple DAC al.
Linkten app-debug.apk dosyasına tıklayıp indirin. Uygulamayı yükledikten sonra request record permission'a basıp izin verip daha sonra apply'e basın. Üstteki sayı 0000 olacak.
github.com
Ayrıca Earpods'lar için de işe yarıyor.
Releases · polhdez/usbDacVolumeAndroid
App for setting the volume for USB dacs on Android (Can fix the low volume issue with the Apple USB jack adapter) - polhdez/usbDacVolumeAndroid
Ayrıca Earpods'lar için de işe yarıyor.
- Simon
- apple dongle düşük ses sorunu
- Forum: Mobil Aksesuarlar
Butce artarsa yine ayni profilde bunu oneririm.Bass seviyorum ya, Red Lion bekleyeyim o zaman. Alternatifi var mı peki? Bütçe artabilir.
Kiwi Ears Cadenza II IEM Kulaklık
Kulaklık ve Ses Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği...