Bütçe
1.000 TL
"Kablolu" olmasının özel bir sebebi var mı?
Kablosuz ucuz bir mouse kullanıyorum şuanda imleç atlaya atlaya gidiyor ve sensörü yavaştan bozulmaya başladı mousepad ile kullandım hep. Kablolu kullanıyordum oyun oynarken fare atlaya atlaya ilerlemiyordu. Belki bu kablosuz mouse'nın ucuzluğundan kaynaklanıyordu. Kablosuz da olabilir hatta daha iyi olur ama bu bütçede kablosuz kaliteli mouse var mı bilmiyorum.

Logitechin bu modelleri çok eskidi artık, malzeme ve sensörü de kötü denebilir. Alacaksanız bu tarz daha yeni ve fiyat/performans markalara yönelin derim. Bu bütçede çok daha iyi cihazlar var.

Bu marka nasıl? Benim marka takıntım yok aslında hocam internette karşıma ilk bu çıktı. Kaliteli olması önemli benim için.

Yaşadıklarınız sebebi cümlenizin en başında yazıyor hocam.

Ben bütçenizi çok az daha artırabileceğinizi var sayarak bir kaç model önereyim size yine seçersiniz aralarından.
Fevell Z1, ATK A9, çok ucuza ikinci el sıfır ayarında 900-1'e bulunabildiğinden VXE R1 bile olur.
Eğer imkan varsa hatta ATK A9 Plus alsanız çok rahat edersiniz.

İmkanınıza göre 1 ile 2 arasındaki alınabilir birkaç mouseu söylemiş olayım bu şekilde siz bir bakın kafanıza yatanlar olursa onlar hakkında sorular sorabilirsiniz yine.

Yaşadıklarınız sebebi cümlenizin en başında yazıyor hocam.

Ben bütçenizi çok az daha artırabileceğinizi var sayarak bir kaç model önereyim size yine seçersiniz aralarından.
Fevell Z1, ATK A9, çok ucuza ikinci el sıfır ayarında 900-1'e bulunabildiğinden VXE R1 bile olur.
Eğer imkan varsa hatta ATK A9 Plus alsanız çok rahat edersiniz.

İmkanınıza göre 1 ile 2 arasındaki alınabilir birkaç mouseu söylemiş olayım bu şekilde siz bir bakın kafanıza yatanlar olursa onlar hakkında sorular sorabilirsiniz yine.
Hocam saydıklarınızı ancak ikinci el alabilirim. Öğrenciyim maalesef bütçem o kadar çıkmıyor. Maksimum 1000 TL bütçem var. İkinci el de yaşadığım şehirde baktım çok fazla ilan yok. Ben deneyip almak isterim açıkcası 2. elde.

@Carlzberg, AIGO GM80 önerdiler diğer forumda. Bu nasıldır hocam?

​

Son düzenleme: