Bütçe
1.000 TL
Gamepower Fujin kulaklığım vardı. 2.5 sene sonra ses kartı bozuldu. Mikrofonu çalışmıyor. Yeni bir kulaklık almak istiyorum.
Bu modele bakabilirsin.

Bu modele bakabilirsin.
Aynısı var. Çok uzun saatler kullanılacaksa, yani 3-4 saat üzeri aralıksız takılacaksa rahat değil ama 3-4 saat takıp sonra PC başından kalkarım, bir 10-15 dakika kafam rahatlar, sonra otururum dersen sorunsuz. Ki bence de 3-4 saat aralıksız oturmayın PC başında. Onun dışında ses kalitesi, malzeme kalitesi, kablo kalitesi, mikrofon kalitesi 1000 TL'lik kulaklığa göre efsane. Özellikle uygulamasında 7.1 ve ekolayzırı doğru yaparsan, JBL kulaklık kullanan biri olarak o bass kalitesine yaklaşıyor diyebilirim. Son seste bozmuyor, çok iyi. Windows 11 kullanıyorum, %30 ses seviyesini geçemiyorum öyle diyeyim.

Aynısı var çok uzun saatler kullanilcaksa yani 3 4 saat üzeri aralıksız takılacaksa rahat değil ama 3 4 saat takim sonra pc başından kalkarım bi 10 15 dk kafam rahatlar sonra otirim dersen sorunsuz. Ki bence de 3 4 saat aralıksız oturmayın pc başında. Onun dışında ses kalitesi malzeme kalitesi kablo kalitesi mikrofon kalitesi 1000 TL lik kulaklığa göre efsane özellikle uygulamasında 7.1 ve ekolayzırı doğru yaparsan jbl kulaklik kullanan biri olarak o bass kalitesime yaklaşıyor diyebilirim. Son sesde bozmuyor çok iyi. Win 11 kullanıyorum %30 ses seviyesini gecemiyorum öyle diyeyim.
Terleme yapmıyor, pedleri deri, sürücüleri büyük. Kulağınız çok büyükse sığmayabilir. Kafa üstüne denk gelen deri ve dikişler güzel ama peddeki dikişleri çok beğenmedim. Düzensiz değil de sanki boşlukları fazla gibi ama üç ay oldu, sıkıntı yok, zaten olursa değiştirilir. Ayrıca yanları metal.

Son düzenleme: