Dikkat ettiyseniz yazının sonunda ''en kötü'' dedim :) Spesifik bir öneride bulunmadım. Bu kadar detaylı gamepad gurmesi değiliz en nihayetinde :) Logi F710 önerisini görünce tüylerim diken diken oldu cevap verme ihtiyacı duydum.. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler..

@AdvocateD Selam hocam tekrar ben. Az önce ATK Battle Axe Pro satın aldım birkaç videoda gördüm övmüşler falan sonrasında aklıma sen geldin. Sen de tamam dersen paramızı havaya atmadık diyebileceğim :)
İyidir hocam hayırlı olsun :) Ya bu gamepadlerde çok ince eleyip sık dokumaya gerek yok aslında :D hall effect stick ve triggerı olsun yeter. Bunlarla rekabetçi oyunlar oynanmıyor zaten (fifa harici) onun için bi mouse klavye kadar önemli bir gereç değil benim gözümde :D

İyidir hocam hayırlı olsun :) Ya bu gamepadlerde çok ince eleyip sık dokumaya gerek yok aslında :D hall effect stick ve triggerı olsun yeter. Bunlarla rekabetçi oyunlar oynanmıyor zaten (fifa harici) onun için bi mouse klavye kadar önemli bir gereç değil benim gözümde :D
Teşekkür ederim umarım hayırlı olur. Arkadaşlar ile FIFA atarız diye aldık zaten. Senin yorumlarından sonra hall effect olayına dikkat ederek seçtim. Yoksa gidip Xbox koluna bayılacaktık :) :)

Teşekkür ederim umarım hayırlı olur. Arkadaşlar ile FIFA atarız diye aldık zaten. Senin yorumlarından sonra hall effect olayına dikkat ederek seçtim. Yoksa gidip Xbox koluna bayılacaktık :) :)
Hiç gerek yok valla. 3 tane özel seri 9. nesil gamepad aldım ya LB tuşları 2 ayda kırıldı ya stick drift yaptılar. 1.5K'ya aldığım EasySMX X10 kullanıyorum 1 senedir taş gibi duruyor :)