Emektara bir bakım yapalım diyorum fanlar beni bırak ben gideceğim diyor 3200 RPM ve üzerinde çalışıyor oyunda. Kioxia Exceria Plus 1TB M.2 SSD fan hızından dolayı 30 derecede çalışıyor .
Bütçe önemli değil kalite olarak şunu biliyorum.
Emektara bir bakım yapalım diyorum fanlar beni bırak ben gideceğim diyor 3200 RPM ve üzerinde çalışıyor oyunda. Kioxia Exceria Plus 1TB M.2 SSD fan hızından dolayı 30 derecede çalışıyor .
Bende siyah dışında renkli bir kart alıyordum ASUS ROG STRIX GTX 1070 yerine tercih ettim memnun da kaldım. Ama bakımı düzgün yapılmadığı için ısınıyor vatandaş biraz da ortam farkı var. Bana mısın demedi daha bakalım . Elimde ASUS ROG STRIX RX 580 bloğu var DVI portu deymese takacaktım 3 fanlı blokla aynı uzunlukta diyebilirim güzel bir kart hala iş yapıyor.
Bende de Gigabyte RX 590 var. Ben PTM7950 alıp kullanmıştım. Normalde sıcaklıklar 84 derecede takılıp throttle olurken şu an 75'ı çok geçmiyor. Tavsiye ederim bu termal padi.
Bende de Gigabyte RX 590 var. Ben PTM7950 alıp kullanmıştım. Normalde sıcaklıklar 84 derecede takılıp throttle olurken şu an 75'ı çok geçmiyor. Tavsiye ederim bu termal padi.
Önceki kullanımları hatırlamıyorum ama şu an aşağı yukarı 2200-2400 RPM ağır kullanımlarda. Ama önceden çok ağır ses yapıyordu, şu an o ses kesinlikle yok.