Bütçe
1000+

Talha Yiğit

Yetkin
Yer
Konya
Merhaba,

Emektara bir bakım yapalım diyorum fanlar beni bırak ben gideceğim diyor 3200 RPM ve üzerinde çalışıyor oyunda. Kioxia Exceria Plus 1TB M.2 SSD fan hızından dolayı 30 derecede çalışıyor :D.
Bütçe önemli değil kalite olarak şunu biliyorum.

Pad olarak da buna bakıyorum.

Merhaba,

Emektara bir bakım yapalım diyorum fanlar beni bırak ben gideceğim diyor 3200 RPM ve üzerinde çalışıyor oyunda. Kioxia Exceria Plus 1TB M.2 SSD fan hızından dolayı 30 derecede çalışıyor :D.

Konudan bağımsız ne efsane karttı o ya zamanında özene bözene almıştım çok kraldır hem estetik olarak hem performans olarak.

Konudan bağımsız ne efsane karttı o ya zamanında özene bözene almıştım çok kraldır hem estetik olarak hem performans olarak.

Bende siyah dışında renkli bir kart alıyordum ASUS ROG STRIX GTX 1070 yerine tercih ettim memnun da kaldım. Ama bakımı düzgün yapılmadığı için ısınıyor vatandaş biraz da ortam farkı var. Bana mısın demedi daha bakalım :). Elimde ASUS ROG STRIX RX 580 bloğu var DVI portu deymese takacaktım 3 fanlı blokla aynı uzunlukta diyebilirim güzel bir kart hala iş yapıyor.

Merhaba,

Hydronaut pump out yapıyor elimde vardı bitirmek için çok uğraştım ve bitti. Kryonaut almanız daha sağlıklı.

Peki hocam şu termal pad kullansak nasıl olur? İsmi aklıma gelmedi ısınınca yayılan vardı PC hocasının RTX 5080 incelemesi videosunda denk geldi.
Termal ped konusunda bilgim yok tek bildiğim içini açıp kumpas ile ölçüp aynı boyutta almak. Kalın veya ince gelirse soğutamaz.

Bende de Gigabyte RX 590 var. Ben PTM7950 alıp kullanmıştım. Normalde sıcaklıklar 84 derecede takılıp throttle olurken şu an 75'ı çok geçmiyor. Tavsiye ederim bu termal padi.

Fan kullanımlarının ne alemde hocam? Bende throttle oluşmuyor 80 dereceyi ya geçiyor ya geçmiyor çünkü ama bir bakım yapmada fayda var.

Fan kullanımlarının ne alemde hocam? Bende throttle oluşmuyor 80 dereceyi ya geçiyor ya geçmiyor çünkü ama bir bakım yapmada fayda var.
Önceki kullanımları hatırlamıyorum ama şu an aşağı yukarı 2200-2400 RPM ağır kullanımlarda. Ama önceden çok ağır ses yapıyordu, şu an o ses kesinlikle yok.