Bütçe
1.000 TL
Merhaba, 1000 TL üstüne hafif çıkabilirim ama çok çıkamam. Soundbar olursa daha iyi olur ve RGB ile ses kalitesi normalin üstünde olursa mükemmeldir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de bu bütçede hoparlör bakınıyordum. Amazon 150 TL kupon vermiş boşa gitmesin diye bayağı bir amazon'da modellere baktım ve iki model gözüme çarptı: Redragon GS500 ve HP DHS-2101. Redragon tercih ettim bakalım nasılmış gelince yazarım. Prime ile almama rağmen 5 gün sonraya gelir diyor...

Ben de bu bütçede hoparlör bakınıyordum. Amazon 150 TL kupon vermiş boşa gitmesin diye bayağı bir Amazon'da modellere baktım ve iki model gözüme çarptı: Redragon GS500 ve HP DHS-2101. Redragon tercih ettim bakalım nasılmış gelince yazarım. Prime ile almama rağmen 5 gün sonraya gelir diyor...

Yazarsanız süper olur, Redragon tasarımı vs. de hoşuma gidiyor gerçekten düşünüyorum.

Yazarsanız süper olur, Redragon tasarımı vs. de hoşuma gidiyor gerçekten düşünüyorum.
Malzeme kalitesi olarak çok beğendim. Kabinin plastiği sert güzel. Kablolar yeterince kalın. Pot kalitesi de güzel çevirmesi keyif veriyor :D Ses yüksekliği fena. %25 bile yüksek tek kişilik kullanım için. %50 rahatsız edici. %100 deneyemedim bile. Açık alan veya toplu alanlar için kullanıma ideal sınıfta falan hiç sırıtmaz. Ama ses kalitesi olarak sıradan. Ne bass ne de tizler öyle aman aman iyi değil. Seste bozulma yok. Bu fiyattaki ürün için beklenti bu olur zaten. Ama kabini büyük olduğu için bass olarak iyi olabileceğini düşünmüştüm masayı titretir diye hayal etmiştim ama öyle değilmiş. Heybetli görüntüsü yanılttı. 800 TL altına daha kaliteli bir ürün olduğunu sanmıyorum. Bundan iyisi Logitech Z150 olur ama fiyatı x2 yapmak gerek. Fiyatına göre beğendim.