Merhaba, 1.000 TL'nin altında güzel bir USB çoğaltıcı önerebilir misiniz? 4 ve 4'ten fazla slotu olmasını istiyorum. Normal Type-A slotları olan ve Type-A ile bağlanan bir USB hub arıyorum. Kaliteli bir şeyler önerebilir misiniz?
Dark 7 Port USB Dark 7 Port USB 3.0 Hub ve 1 Port Yüksek Hızlı Şarj Adaptörlü USB Çoklayıcı (DK-AC-USB371) Mükemmel Kalite, Süper Hız! Yenilenen Tasarım, Kesintisiz Veri Aktarımı! USB 3.0 hızına sahip, USB bağlantılı bu HUB, her biri birbirinden bağımsız olarak açılıp kapanabilen...
Dark 7 Port USB Dark 7 Port USB 3.0 Hub ve 1 Port Yüksek Hızlı Şarj Adaptörlü USB Çoklayıcı (DK-AC-USB371) Mükemmel Kalite, Süper Hız! Yenilenen Tasarım, Kesintisiz Veri Aktarımı! USB 3.0 hızına sahip, USB bağlantılı bu HUB, her biri birbirinden bağımsız olarak açılıp kapanabilen...
Aylardır 3-4 farklı USB Hub'ını kullandım hiç bir sıkıntı yok. Her markanın güzel ürünü olduğu gibi kötü ürünü olabilir. USB Hub'larda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.
USB çoklayıcıya aynı anda çok fazla USB aygıtı takacaksanız kesinlikle harici güç beslemeli alın. Yoksa RGB bir şey takarsınız güç yetmez. Disk takarsınız güç keser bozulur.