Merhaba arkadaşlar, Valorant oynayan birisiyim. Kullandığım mouse pad 90x40 boyutunda geniş ama kalitesi hakkında yorum yapamayacağım bir mouse pad.
400DPI, 0.4 sens oynuyorum, kol oyuncusuyum. Buna göre bir mouse pad önerebilecek bu konuda bilgili bir arkadaş öneri yaparsa sevinirim.
Uygun fiyatlı kullanımı güzel olursa sevinirim.
Bütçe 1.000 TL.
Zamanında bu mousepadi almıştım hala kullanıyorum boyut olarak farklı seçenekleri de mevcut. Verdiğin dpi/sens değerlerine göre aynı EDP'i değerine sahibiz ben 1600/0.1 oynuyorum.
Kensei Katana serisinden Half-Oni Tiger modelini yaklaşık 2 aydır aktif kullanıyorum performans ve kalitesinden memnunum. Aynı serinin baskı hatalı modeli 999 TL kargo dahil göz atmaya değer. 50x50 cm hybrid bir model.
Kensei TakoSkull 50x50 cm hybrid gaming mousepad. Profesyonel oyuncular için üstün hız, stabil kontrol ve geniş hareket alanı sunan performans odaklı mousepad.
Kensei katana serisinden half-oni tiger modelini yaklaşık 2 aydır aktif kullanıyorum performans ve kalitesinden memnunum. Aynı serinin baskı hatalı modeli 999 TL kargo dahil göz atmaya değer. 50x50 cm hybrid bir model.
Kensei TakoSkull 50x50 cm hybrid gaming mousepad. Profesyonel oyuncular için üstün hız, stabil kontrol ve geniş hareket alanı sunan performans odaklı mousepad.
Zamanında bu mousepadi almıştım hala kullanıyorum boyut olarak farklı seçenekleri de mevcut. Verdiğin dpi/sens değerlerine göre aynı EDP'i değerine sahibiz ben 1600/0.1 oynuyorum.