Bütçe
1.500-2.000 TL

SF26 60

Üstün
600 DPI -yanlış hatırlamıyorsam- 2.5 sens CS2 oynuyorum, aktif olarak Glorious Large kullanıyorum ama onu abime vereceğim küçük mouse pad aradığı için. Normalde LGG Neptune Pro alacaktım ama abim benim mousepadi çok sevdiği için ona sürpriz olarak benimkini verip kendime 500x500mm mouse pad alacağım. Speed mouse pad tercihimdir.
Ace Series Storm kafama yatıyor şu an aslında ama SoA Pro da aklımı çelmiyor değil. Bu fiyatlarda çok kalite farkı olacağını düşünmüyorum ama Poron taban olması itibariyle Storm kafama daha çok yatıyor.
@Toby Fox ne dersin hacım?

600 DPI -yanlış hatırlamıyorsam- 2.5 sens CS2 oynuyorum, aktif olarak Glorious Large kullanıyorum ama onu abime vereceğim küçük mouse pad aradığı için. Normalde LGG Neptune Pro alacaktım ama abim benim mousepadi çok sevdiği için ona sürpriz olarak benimkini verip kendime 500x500mm mouse pad alacağım. Speed mouse pad tercihimdir.
Ace Series Storm kafama yatıyor şu an aslında ama SoA Pro da aklımı çelmiyor değil. Bu fiyatlarda çok kalite farkı olacağını düşünmüyorum ama Poron taban olması itibariyle Storm kafama daha çok yatıyor.
@Toby Fox ne dersin hacım?
Poron taban şart değil. İki modelde nerdeyse aynı deneyimi sunacak fiyatlar yakın almışken poron olsun diyorsanız ace series.

Poron taban şart değil. İki modelde nerdeyse aynı deneyimi sunacak fiyatlar yakın almışken poron olsun diyorsanız ace series.
Öyle bir derdim yok, eli yüzü bir kare mousepad olduğu sürece alacağım.
Dediğim gibi normalde LGG Neptune Pro niyetim vardı ama abime sürpriz yapacağım için Neptune Pro'dan vazgeçtim, normalde 30 Euro'ydu.

Yo, selam.

Butce artmiyorsa Ace Series Surge alabilirsin.

Yo, selam.

Butce artmiyorsa Ace Series Surge alabilirsin.

SoA Pro'yla arasında bariz bir fark var mı? Hızdan ziyade uzun vadede bayılmaması önemli.

Aceleri'u şahsen tüm SoA'lardan çok beğeniyorum. Eğer saf speed istersen Surge bakabilirsin pürüzsüz beğendiğim bir mousepad.

Onun haricinde biraz hybrid tarzı istersen ATK Sky güzeldir.

@SF26, yani bu kadar para vermisken poron taban al bence.

Abyssgaming tarafinda da bu var.

Aceleri'u şahsen tüm SoA'lardan çok beğeniyorum. Eğer saf speed istersen Surge bakabilirsin pürüzsüz beğendiğim bir mousepad.

Onun haricinde biraz hybrid tarzı istersen ATK Sky güzeldir.

Storm Black Horizon 50x50 alıyorum o zaman. Surge acayip saf speed beni bayar, Storm akar.
Kefine Klean SV'yi de alayım yanında, Type-C ile 3.5mm arasında absürt fark yoktu onda di mi?

@SF26, yani bu kadar para vermisken poron taban al bence.
Tamam ciğerim poron al'cam sakin.