Bütçe
1.000 TL

atlasrise 17

Becerikli
Merhaba, 1000 Mbps internet kullanıyorum. Yeni bir sistem aldım ve anakartında Wi-Fi desteği yok. Ethernet kablosu da çekemiyorum zira modem odama uzak. bu ürünü buldum. İşimi görür mü? Rekabetçi oyun oynuyorum. Bütçem en fazla 1.000 TL.

Yorumlarda anlık ping yükselmeleri olduğunu söylemişler, bir bilginiz var mı hocam?

Dostum herkesın internetı farklı bende olur sende olmaz Ahmet'te olur Mehmet'te olmaz videoyu ızleyen onlarca kışının ınternet durumları farklı PC farklı modem uzaklığı farklı modem uzaksa kablosuz ne yaparsan yap çözum olmaz duvar kalınlığı bıle buna etken senın gosterdıgın tofaşsa bu Volkswagen Ferrari'de var istersen yanı sana pıng olmaz kım dıyebılır bunun cıhazla alakası yok bağlantı modeme uzaklık konumlama 300 neden daha sayabılırım bununla pıng sorunu yaşarsan senın attıgınla 10 katını yaşarsın boyle şeylerı sorun edeceksen odaya Ethernet kablosu çekmen daha doğru olur illa kablosuz olacak dıyorsan ben senın attıgına 10TL vermem 1.500 TL bütçem varsa da bunu alırım daha çok bütçem varsa daha da ıyısıne bakarım ama oyun oynuyorsan mutlaka kablolu bağlantı kur.