jackarmis

Uzman
Normalde Aqua Control 2 kullanıyorum. Kedim padi mahvetti. Yeni mouse pad bakıyorum. Ac2 alırken bu mouse pad de çok övülüyordu. Ama bir o kadar da kötü yorum var. Sizce alınır mı? Alınmaz diyorsanız bu fiyatta ne alternatif sunabilirsiniz? Zaman ayırıp düşüncelerini yazanlara şimdiden teşekkürler

AC2 yerine bütçe çıkıyorsa Spirit of Aim Hybrit al. Huyouna geçmek o padden sonra düşüş olur baya.

AC2 yerine bütçe çıkıyorsa Spirit of Aim Hybrit al. Huyouna geçmek o padden sonra düşüş olur baya.

Bu mu? 400 tl daha çıkılır sorun değil. Yorumlarda çok iyiymiş. Böyle şeyler kişisel ama yine de sormak istedim. Speed/Hybrid seçeneği var. Sadece LoL oynuyorum ve yüksek elo oyuncusuyum. Hangisini alayım?

Bu mu? 400 TL daha çıkılır sorun değil. Yorumlarda çok iyiymiş. Böyle şeyler kişisel ama yine de sormak istedim. Speed/Hybrid seçeneği var. Sadece LoL oynuyorum ve yüksek elo oyuncusuyum. Hangisini alayım?

LoL oynuyorsan hybrid öneririm ama çok kontrollu olur yani biraz onu bilerekten almanı öneririm. Kanka, ben de Spirit of Aim Pro kullanıyorum. Aynı mouse Pad'in Speed versiyonu var çok memnunum. Senin kontrol olarak Hybrid, hız istiyorsan da Speed alman lazım. Ayrıca parolpara ve Iyzico ile cashback indirimi var, hala devam ediyorsa kullanabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
LoL oynuyorsan hybrid öneririm ama çok kontrollu olur yani biraz onu bilerekten almanı öneririm. Kanka, ben de Spirit of Aim Pro kullanıyorum. Aynı mouse Pad'in Speed versiyonu var çok memnunum. Senin kontrol olarak Hybrid, hız istiyorsan da Speed alman lazım. Ayrıca parolpara ve Iyzico ile cashback indirimi var, hala devam ediyorsa kullanabilirsin.
Vay, bitanesin. Pro ile aim farkı nedir? 300 tl fiyat farkı var sanırım. Ben de o uygulamalar yok o yüzden cashback yapamam ama conlife yazınca indirim oluyorsa harika olur. Zaten 1450 tl yi gözden çıkartmıştım. Daha da düşerse harika olur. Peki sence alayım mı bu mouse padi yoksa sen başka bir şey önerir misin? Speed/Hybrid olayını aslında ikisini de test etmek lazım ama nasıl test edicez ki? İkisini de sipariş verip ikisini de deneyip birini iadeye göndersek etik dışı olur mu acaba?

Vay, bitanesin. Pro ile aim farkı nedir? 300 tl fiyat farkı var sanırım. Ben de o uygulamalar yok o yüzden cashback yapamam ama conlife yazınca indirim oluyorsa harika olur. Zaten 1450 tl yi gözden çıkartmıştım. Daha da düşerse harika olur. Peki sence alayım mı bu mouse padi yoksa sen başka bir şey önerir misin? Speed/Hybrid olayını aslında ikisini de test etmek lazım ama nasıl test edicez ki? İkisini de sipariş verip ikisini de deneyip birini iadeye göndersek etik dışı olur mu acaba?
Hybrit al. Soa serisi normal padlere göre 1 tık hızlı zaten. Hybrit işini görür.

AC2'ye hybrit olan daha yakın.

Vay, bitanesin. Pro ile aim farkı nedir? 300 TL fiyat farkı var sanırım. Ben de o uygulamalar yok o yüzden cashback yapamam ama conlife yazınca indirim oluyorsa harika olur. Zaten 1450 TL'yi gözden çıkartmıştım. Daha da düşerse harika olur. Peki sence alayım mı bu mouse padi yoksa sen başka bir şey önerir misin? Speed/Hybrid olayını aslında ikisini de test etmek lazım ama nasıl test edeceğiz ki? İkisini de sipariş verip ikisini de deneyip birini iadeye göndersek etik dışı olur mu acaba?

Pro ile Aim'in farkı tamamen boyut. Pro olan 50x50 büyük seviyorsanız onu alabilirsiniz ama gerçekten bayağı büyük. Siz bu mouse Pad'i direkt alın pişman olmazsınız. Bence Hybird alın keyfinize bakın.

İade politikaları biraz farklı. Açılan kutuyu kolay kolay iade almazlar o yüzden riskli bir deneme olur hocam yaptığınız. Bence siz direkt Hybird alın.