OverallTaken 2
Uzman
KZ Castor Pro iyi IEM budget olanlar arasında çok öneriliyordu ama O IEM'e ayar yapması bir tık farklıydı o yüzden herkese gideceğini düşünmüyorum ama 1200TL civarına Tangzu WAN'er alabilirsin bence AliExpress'den.
Yok hocam KZ Castor Pro'nun EQ ayarlarını yapması aslında çok basit. 1 ve 2. Ayarlar bassı arttırıyor 3 ve 4. Ayarlar midleri ve tizleri arttırıyor. İnternetten bulduğum bir bilgi böyle eğer onun dışında yine de daha iyi derseniz Tangzh WAN'er önereceğim.
Yani Tangzu WAN'er Tuning, Sound stage, Imaging gibi konularda daha mı iyi ?Tabi hocam ama düz bir Profil kulaklığa program üzserinden EQ yapmak ile hem kulaklık üzerinden denge sağlayıp hemde işin içine program sokmak biraz daha farklı işler.
CS oynarken ses kasması bence çok rahattı. Özellikle Steelseries Sonar'da olan CS2 EQ ayarı ile beraber canavar gibi ses kasılıyordu.Yani Tangzu WAN'er Tuning, Sound stage, Imaging gibi konularda daha mı iyi ?
Oyun oynuyorsanız sizce CS ve Valorant için nasıldır ? Sesler rahat duyuluyor mu ?Eki Görüntüle 141824
Tek eksi yanı bence kablosu fazla kısa. Onun dışında çok iyi. 3. IEM kulaklığım denebilir. Daha öncesinde Moondrop Chu 2 ve Wraith Sens Pro kullandım. Sens Pro'nun kablosu uyuyor diye onunla kullanıyorum. Basları EQ ile ayarlayınca çok güzel veriyor Vokalleri bozmuyor. Daha çok mid ve tiz ağırlıklı ama EQ'dan bas verdiğinizde müzik dinlemesi de aşırı keyifli.
CS oynarken ses kasması bence çok rahattı. Özellikle Steelseries Sonar'da olan CS2 EQ ayarı ile beraber canavar gibi ses kasılıyordu.
Steelseries Sonar paralı mı ?Eki Görüntüle 141824
Tek eksi yanı bence kablosu fazla kısa. Onun dışında çok iyi. 3. IEM kulaklığım denebilir. Daha öncesinde Moondrop Chu 2 ve Wraith Sens Pro kullandım. Sens Pro'nun kablosu uyuyor diye onunla kullanıyorum. Basları EQ ile ayarlayınca çok güzel veriyor Vokalleri bozmuyor. Daha çok mid ve tiz ağırlıklı ama EQ'dan bas verdiğinizde müzik dinlemesi de aşırı keyifli.
CS oynarken ses kasması bence çok rahattı. Özellikle Steelseries Sonar'da olan CS2 EQ ayarı ile beraber canavar gibi ses kasılıyordu.
Valorant oynamıyorum ama CS için ses kasması çok iyi.Oyun oynuyorsanız sizce CS ve Valorant için nasıldır ? Sesler rahat duyuluyor mu ?
Steelseries Sonar paralı mı ?
Hayır Steelseries'in Tüm kulaklıklarda kullanabileceğiniz ücretsiz bir Ses uygulaması.Oyun oynuyorsanız sizce CS ve Valorant için nasıldır ? Sesler rahat duyuluyor mu ?
Steelseries Sonar paralı mı ?
Sağolun hocam birde Simon hocamın yorumunu merak ediyorum onun da yorumuyla tercih edicem.Valorant oynamıyorum ama CS için ses kasması çok iyi.
Hayır Steelseries'in Tüm kulaklıklarda kullanabileceğiniz ücretsiz bir Ses uygulaması.