Bütçe
1.100 TL
Pek bekleyebileceğimi sanmıyorum daha 1 ay önce aldığım laptop bir anda 45kdan 60'a fırlamıştı şimdi gene 45'lerde ama eğer o anda almasaydım belirsizlik içinde 1 ay bekleyecektim.

Fevell Z1 SE yi alacağım ama G402'ye kafam çok takıldı G402 niye alınmaz veya G203?

Ben halen Z1 SE kullanıyorum. Bu fiyata böyle bulmak zor aslında. Dot skates, grip tape, PTFE skatez çıkıyor kutu içinden. Söylediğiniz fareler artık 2015'te falan kaldı alınmaz. Her şeyden önce ağırlar onun dışında teknolojileri eski. Ekstra olarak kablolular. Kısaca alınmaz kimse de önermez forumda. İstersen Z1 modelini alabilirsen onu al 3395 sensör var, beyazı indirimde şu an. Ben de Z1'e geçeceğim.

Ben halen Z1 SE kullanıyorum. Bu fiyata böyle bulmak zor aslında. Dot skates, grip tape, PTFE skatez çıkıyor kutu içinden. Söylediğiniz fareler artık 2015'te falan kaldı alınmaz. Her şeyden önce ağırlar onun dışında teknolojileri eski. Ekstra olarak kablolular. Kısaca alınmaz kimse de önermez forumda. İstersen Z1 modelini alabilirsen onu al 3395 sensör var, beyazı indirimde şu an. Ben de Z1'e geçeceğim.

1600 TL ;D şaka gibi bu fiyatlar alt tarafı bir mouse

Bu nasıl?

1600 TL ;D şaka gibi bu fiyatlar alt tarafı bir mouse.

Bu nasıl?

1600 TL hiçbir şey. :D ben 2900'e ATK A9 Ultra Max 2.0 almıştım. Zamanında 5kya dav3 faker Edition da almıştım. G PRO X2 7K falandı şu an. Normal fiyatlar. 1600 TL az bile 3395 sensöre uygun fiyat.
Attığınız fareyi daha önce kullanıp eline uymayıp satan çok gördüm. Biraz küçük bir mouse iyi mouse olabilir ama yumurta tasarımında minik bir şey. G203'ten biraz daha küçük.

3325 sensörlü fare, alınmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
1600 bir şey mi hocam. :D ben 2900'e ATK A9 Ultra Max 2.0 almıştım. Zamanında 5kya dav3 faker Edition da almıştım. G PRO X2 7K falandı şu an. Normal fiyatlar. 1600 TL az bile 3395 sensöre uygun fiyat.

Attığınız fareyi daha önce kullanıp eline uymayıp satan çok gördüm. Biraz küçük bir mouse iyi mouse olabilir ama yumurta tasarımında minik bir şey. G203'ten biraz daha küçük.

1600TL açıkçası bana epey fazla ama piyasada 3 gündür dolanıyorum gerçekten fiyatlar uçmuş.
Kararım fevell Z1SEden yana son sorum malzeme kalitesi olarak üzmez değil mi? 2 aya kadar çatır çutur ses gelsin istemiyorum.

1600TL açıkçası bana epey fazla ama piyasada 3 gündür dolanıyorum gerçekten fiyatlar uçmuş.
Kararım fevell Z1SEden yana son sorum malzeme kalitesi olarak üzmez değil mi? 2 aya kadar çatır çutur ses gelsin istemiyorum.

Malzeme kalitesini şöyle özetleyeyim. Z1 ile aynı yapıyı kullanıyor.