Arkadaşım gece müzik dinlemek için kablosuz kulak içi kulaklık önerisi istiyor. Gürültü engelleyici pek önemli değil. Şarjı uzun giderse daha iyi olur.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.100 TL
- Makaleler
- 23
Butce cikarsa.
Cikmazsa.
Cikmazsa.
Son düzenleyen: Moderatör:
Commander Shepard 10
Yetkin
Anker Soundcore R50i TWS
Kendim kullanıyorum 1-1.5 gün falan gidiyor şarjı kulaklığın tekinin telefon konuşması artı müzik dinleyerek. Bir kere şarj cihazını da full şarj edince kaç kere saymadım ama baya şarj ediyor yani. Sorunları olarak rüzgarlı havada mikrofonu çok kötü oluyor ve arada sırada kesilebiliyor haftada 2-3 diyelim.
Kendim kullanıyorum 1-1.5 gün falan gidiyor şarjı kulaklığın tekinin telefon konuşması artı müzik dinleyerek. Bir kere şarj cihazını da full şarj edince kaç kere saymadım ama baya şarj ediyor yani. Sorunları olarak rüzgarlı havada mikrofonu çok kötü oluyor ve arada sırada kesilebiliyor haftada 2-3 diyelim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı çok fırlamış yukarıdaki seçenekler daha mantıklı gibi.Anker Soundcore R50i TWS
Commander Shepard 10
Yetkin
Arasındaki tek fark sanırım R50i daha yeni gibi bir şey ucuzunu alabilir.
- Makaleler
- 23
Arada fark yok. Kulaklik ayni kulaklik. Sadece kodu farkli.Arasındaki tek fark sanırım R50i daha yeni gibi bir şey ucuzunu alabilir.
Çıkmayacak gibi. R50i ile fark yoksa bunu önereyim o zaman. QCY T13 ANC var bende. Onu önerecektim ama emin olamamıştım. Bu ondan iyi midir?Butce cikarsa.
Cikmazsa.
- Makaleler
- 23
Anker daha iyi evet.Çıkmayacak gibi. R50i ile fark yoksa bunu önereyim o zaman. QCY T13 ANC var bende. Onu önerecektim ama emin olamamıştım. Bu ondan iyi midir?
USBellekyiyenadam 4
Uzman
Anker' e kıyasla QCY Melobuds 2 N50 nasıldır peki ?
- Makaleler
- 23
Kotu.Anker' e kıyasla QCY Melobuds 2 N50 nasıldır peki ?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Çözüldü Steam için koleksiyon kartı kastıran uygulama var mı?
- Margot Robbie
-
-
-