1.200 TL Hem telefon hem bilgisayar için AUX kablolu kulaklık tavsiyesi

Bütçe
1.200 TL

Bora Yenici

Başarılı
Herkese merhaba, hem telefonda hem de bilgisayarda kullanabileceğim kablolu kulaklık arıyorum. Genelde Apple Music'ten müzik dinliyorum. Sitelerden AKG'nin kulak içi kulaklıklarına baktım; ancak çoğu ya yan ürün ya da ayıplı ürün oluyor. QCY H2 Pro, QCY H3 veya Anker Q20i gibi AUX bağlantısı olan bir kulaklık alıp kullansam aynı işi görür mü? Gemini Deep Search ile araştırma yaptığımda hepsinin AUX performansının düştüğünü söyledi.

O zaman hayirli olsun. Ses kalitesi bayagi iyi oluyor bu tur IEM kulakliklarin.

Butce yetmezse 7Hz Zero 2 alabilirsin ayrica indirim kodu yazan yere SWAR veya SWAR50 yazarsan bir miktar dusuyor fiyat.
Sağ olun tekrardan. Çoğu zaman müzik dinlediğim için sevindim ses kalitesinin iyi olmasına.

Sağ olun tekrardan. Çoğu zaman müzik dinlediğim için sevindim ses kalitesinin iyi olmasına.
Rica ederim. Sende sag ol. Ses kalitesi iyi fakat Bluetooth kulakliklardaki gibi mobil ozellikler bulunmuyor. Ancak ses kalitesi icin en iyi secim bunlar. Mumkunse ilk attigimi almaya calis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…