1.200 TL mouse pad onerisi

Bütçe
1200

Yusufkob

Uzman
En fazla 40x40 olacak mouse pad önerisi. Şu an aklimda wrahit e Sports'un ürettiği 35x35 cam mouse padi almak var ama belki o fiyata daha iyi bir seyler vardır. Onerilerinizi bekliyorum.

Cam mouse pad overrated bir ürün. İlk çıktığında Hellian gibi bir çok içerik üreticisi yurt dışından özel getirtip kullandı fakat hepsi şu an normal mouse padlere döndüler.

Speed tercih edebilirsin.

SWAR kodunu da kullanabilir ayrıca İyzico ile ödeyince %20 indirim var.

Masam küçük olduğu için en fazla 40a 40 bir mouse pad alabilirim daha büyüğü masadan sarkma ve katlamama sebebiyet verebilir

Masam küçük olduğu için en fazla 40a 40 bir mouse pad alabilirim daha büyüğü masadan sarkma ve katlamama sebebiyet verebilir
47x42 bu üründe çok problem olacağını sanmıyorum. Boş alanı metreyle ölçmen daha sağlıklı olur.

47x42 bu üründe çok problem olacağını sanmıyorum. Boş alanı metreyle ölçmen daha sağlıklı olur.

Kanka masadaki boş alan 40a 40cm yani daha da büyük bir şey almamın imkanı yok bir tarafi büyük olursa aşağı sarkacak diğer tarafi büyük olsa laptopun altına girip dengesizlik yapacak o yüzden en fazla 40a 40'lık Wraith'ten olmak zorunda değil önerini beklerim bir de 900DPI CS2dede 1.25 sensivity kullanıyorum benim için Speed önemli Control çok da önemli değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…