Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1200
Cam mouse pad overrated bir ürün. İlk çıktığında Hellian gibi bir çok içerik üreticisi yurt dışından özel getirtip kullandı fakat hepsi şu an normal mouse padlere döndüler.
wraithesports.com
Speed tercih edebilirsin.
Wraith Spirit of Aim Mousepad
SWAR kodunu da kullanabilir ayrıca İyzico ile ödeyince %20 indirim var.Cam mouse pad overrated bir ürün. İlk çıktığında Hellian gibi bir çok içerik üretici yurt dışından özel getirtip kullandı fakat hepsi şu an normal mouse padlere döndüler.
![]()
wraithesports.com
Yusufkob
Uzman
Masam küçük olduğu için en fazla 40a 40 bir mouse pad alabilirim daha büyüğü masadan sarkma ve katlamama sebebiyet verebilirCam mouse pad overrated bir ürün. İlk çıktığında Hellian gibi bir çok içerik üreticisi yurt dışından özel getirtip kullandı fakat hepsi şu an normal mouse padlere döndüler.
![]()
wraithesports.com
47x42 bu üründe çok problem olacağını sanmıyorum. Boş alanı metreyle ölçmen daha sağlıklı olur.Masam küçük olduğu için en fazla 40a 40 bir mouse pad alabilirim daha büyüğü masadan sarkma ve katlamama sebebiyet verebilir
Yusufkob
Uzman
47x42 bu üründe çok problem olacağını sanmıyorum. Boş alanı metreyle ölçmen daha sağlıklı olur.
Kanka masadaki boş alan 40a 40cm yani daha da büyük bir şey almamın imkanı yok bir tarafi büyük olursa aşağı sarkacak diğer tarafi büyük olsa laptopun altına girip dengesizlik yapacak o yüzden en fazla 40a 40'lık Wraith'ten olmak zorunda değil önerini beklerim bir de 900DPI CS2dede 1.25 sensivity kullanıyorum benim için Speed önemli Control çok da önemli değil.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ürünü kullanıyorum aşırı memnunum kanka.