Bütçe
1200 TL
Son düzenleyen: Moderatör:
Fuxi H3 sakın almayın. Dünyanın en kötü kulaklığı olabilir.

Buna bakabilirsiniz bu bütçede kablosuz önermem.

Ürünün ses seviyesi ve netliği güzel fakat inanılmaz dip ses var. Bu yüzden iade etmiştim ve baktığımda birçok kullanıcı bundan şikayet ediyordu. O yüzden önermiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok ki başka kulaklık 😀. Yasammerkezi diye bir marka gördüm en son 1.300 TL'ye:hehehe:
Valla ben bu gönderdiğin H2002P, Hyperx Cloud III ve Rampage X-ranger'i denedim. H2002P'de dip ses vardı, Hyperx ses seviyesi çok düşüktü en son Rampage'da kaldım henüz üzmedi. Sadece R6'da çok başarılı ses kasamıyorum 7.1 yeterince iyi olmayabilir. Pek önerilmeyen bir marka ama görüldüğü üzere marka değil ürün kazandı bu senaryoda.

Valla ben bu gönderdiğin H2002P, Hyperx Cloud III ve Rampage X-ranger'i denedim. H2002P'de dip ses vardı, Hyperx ses seviyesi çok düşüktü en son Rampage'da kaldım henüz üzmedi. Sadece R6'da çok başarılı ses kasamıyorum 7.1 yeterince iyi olmayabilir. Pek önerilmeyen bir marka ama görüldüğü üzere marka değil ürün kazandı bu senaryoda.
GX30 vardı indirimle falan 1300-1400 TL'ye alabiliyordun ona da çok dandik diyorlar. Zaten bu bütçede aşırı kaliteli bir şey beklemek yanlış olur 2.el olmadığı sürece.

Başka önereceğiniz farklı marka var mı? Rampage'de olabilir.