Bütçe
1.200 TL
Makaleler
23
O urunu 1 sene yakindir kullaniyorum, GAN muhabbeti bunda olmadigi icin tam yukte ciddi isiniyor ama tam yukte olmadigi surece baya iyi. Isindigi icin herhangi bir sorununu da gormedim, rahatsiz etti beni sadece.

Nitro 5 ile kullaniyorum ve sarj ediyor. Sarjda da kullanabiliyorum iGPU ile sarji bosalmiyor iken.
Nothing Phone 1, Switch Lite, Steam Deck temiz sarj ediyor ve besliyor. 800'e mi ne almistim, hafif ve mobil bir urun bence dusunme al direkt.

O urunu 1 sene yakindir kullaniyorum, GAN muhabbeti bunda olmadigi icin tam yukte ciddi isiniyor ama tam yukte olmadigi surece baya iyi. Isindigi icin herhangi bir sorununu da gormedim, rahatsiz etti beni sadece.

Nitro 5 ile kullaniyorum ve sarj ediyor.
Nothing Phone 1, Switch Lite, Steam Deck temiz sarj ediyor ve besliyor. 800'e mi ne almistim, hafif ve mobil bir urun bence dusunme al direkt.
PD'ye sahip olmasi yeterli. GaN umurumda degil. Tesekkurler.

O halde tam yukte kullanmiyorsunuz ve isinma sorunu kesinlikle var. Galyum Nitrat degil de eski tip oldugu icin bu boyutta ve 69W olmasindan oturu isinmamasi mumkun degil. Ben bilgisayarla yuke soktum ve ciddi isiniyor.
Tam yükte kullanıyorum. 67W Xiaomi telefon için kullanıyorum kendisini. GaN olmadığı için tabii ki ısınıyor fakat cayır cayır değil.