Gan tipi cihazları tam yükte çok ısınıyorlar, 2 tane bozdum bu yüzden. Şu senin işini daha iyi görecektir: https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-slim-65w-ac-usb-c-adaptor.html
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.200 TL
- Makaleler
- 23
Sag ol. Konu disi ama, Steam Deck nasil? Memnun musun? Ben kullandigim donem memnundum.GaN isinmayla alakali hocam zaten kullanimda farki olacagini sanmiyorum PD destegi de var evet. Seninle cihazlarimiz tipatip ayni sanirim arizali olmadigi surece memnun kalacagini soyleyebilirim. Hayirli olsun simdiden.
Guzelmis. Bana yakin Vatan'da yok ama ne yazik ki.Gan tipi cihazları tam yükte çok ısınıyorlar, 2 tane bozdum bu yüzden. Şu senin işini daha iyi görecektir: https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-slim-65w-ac-usb-c-adaptor.html
mr.esat
Üstün
Hocam Xioami telefonun surekli sekilde 67W cektigini dusunmuyorum, cekiyor olsa bile uzun sureli cekmiyor sonucta 67W ile hizli sarj olur epey.Tam yükte kullanıyorum. 67W Xiaomi telefon için kullanıyorum kendisini. GaN olmadığı için tabii ki ısınıyor fakat cayır cayır değil.
Tabi ki telefon icin fazla fazla yeterli bir urun. Bilgisayarla aktif yuklu kullanimda malesef ki isiniyor ama goz ardi edilebilir.
Baya memnunum, bu mesajlari da deckten yaziyorum.Sag ol. Konu disi ama, Steam Deck nasil? Memnun musun? Ben kullandigim donem memnundum.
DistroBox kurdum, ReadOnly oldugu icin SteamOS tam kapsamli Linux kullanmam mumkun degildi ve mukemmel bir Linux makinesi oldu. Her seyinden memnunum, bataryasinin buyuk olmasini gonlum cok isterdi ama saglik olsun. TDP limitleyerek tatmin edici sureler verebiliyor, bedava fiyata aldim bence.
Aldigimdan beri Nitro 5'te toplam 15 dakika falan oyun oynadim sanirim, aradigim oyun tadi bu makinedeymis gercekten.
Bu cok hantal kalir, bilgisayar sarj aleti gibi bu direkt brick bu. Bilgisayar icin sabit kullanimda iyi olabilir ama ben tercih etmezdim pratik degil.Gan tipi cihazları tam yükte çok ısınıyorlar, 2 tane bozdum bu yüzden. Şu senin işini daha iyi görecektir: https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-slim-65w-ac-usb-c-adaptor.html
- Makaleler
- 23
Guzel gunlerde kullan. Sevindim. Ben ROG Ally Z1 Extreme aldim. Bazzite kurabilirim cihaza. Steam Deck'den farki kalmiyor o zaman pek. Aldigim cihazda cizik yoktu. Cipli Switch Lite + 8.000 nakit verdim. 16.000 TL'ydi normal fiyati.Hocam Xioami telefonun surekli sekilde 67W cektigini dusunmuyorum, cekiyor olsa bile uzun sureli cekmiyor sonucta 67W ile hizli sarj olur epey.
Tabi ki telefon icin fazla fazla yeterli bir urun. Bilgisayarla aktif yuklu kullanimda malesef ki isiniyor ama goz ardi edilebilir.
Baya memnunum, bu mesajlari da deckten yaziyorum.
DistroBox kurdum, ReadOnly oldugu icin SteamOS tam kapsamli Linux kullanmam mumkun degildi ve mukemmel bir Linux makinesi oldu. Her seyinden memnunum, bataryasinin buyuk olmasini gonlum cok isterdi ama saglik olsun. TDP limitleyerek tatmin edici sureler verebiliyor, bedava fiyata aldim bence.
Aldigimdan beri Nitro 5'te toplam 15 dakika falan oyun oynadim sanirim, aradigim oyun tadi bu makinedeymis gercekten.
mr.esat
Üstün
Baya iyiye almiissin bence bu arada. Evet, cok farki kalmiyor. Sanirim onlarin hayvani batarya modlama secenekleri de var.Guzel gunlerde kullan. Sevindim. Ben ROG Ally Z1 Extreme aldim. Bazzite kurabilirim cihaza. Steam Deck'den farki kalmiyor o zaman pek. Aldigim cihazda cizik yoktu. Cipli Switch Lite + 8.000 nakit verdim. 16.000 TL'ydi normal fiyati.
Steam aski var bende biraz, Valve seviyorum yani o yuzden Steam Deck bana daha guzel geliyor ama kuvvetli makine guzel paraya almissin gule gule kullan umarim.
Gan tipi cihazlar sürekli yüksek güçte kullanılınca aşırı ısınıp arızalanıyorlar. Laptop gibi cihazlar kullanırken uzun süre çalışacaksa en güvenlisi tek çıkışı olan ve biraz daha iri olan modeller.Bu cok hantal kalir, bilgisayar sarj aleti gibi bu direkt brick bu. Bilgisayar icin sabit kullanimda iyi olabilir ama ben tercih etmezdim pratik degil.