Detaylar
Kim cevapladı?II. inSTUnBULL
Becerikli
Ben de forum açmıştım ATK A9 alınır mı diye de
Alabilirsin demişti bir kullanici
Kalan bakanlar da zaten bir şey yazmadılar demekki kimsenin itirazı yoktu
Bütçe El verirse belki alabilirsin.
O şuan 1.399 sanırım
Alabilirsin demişti bir kullanici
Kalan bakanlar da zaten bir şey yazmadılar demekki kimsenin itirazı yoktu
Bütçe El verirse belki alabilirsin.
O şuan 1.399 sanırım
Steelseries Prime Plus veya HyperX Pulsefire Haste, sizin belirttiğiniz fareler 1200TL'lik bütçeyi aşıyor;
www.akakce.com
HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.937,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!
II. inSTUnBULL
Becerikli
Senin bahsettiğin model şu mu
Ayni fiyatmış şimdi ben de arada kaldım
Ayni fiyatmış şimdi ben de arada kaldım
II. inSTUnBULL
Becerikli
Hocam prime plus kronik sorunlu diyorlardı emin misin önerinin bu olduğuna?Steelseries Prime Plus veya HyperX Pulsefire Haste, sizin belirttiğiniz fareler 1200TL'lik bütçeyi aşıyor;
![]()
HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.937,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Çoğu kişi prime daha iyi diyordu.
Bahsettiğiniz kronik sorun OLED ekranın cızırtı sesi yapmasıysa bu bir sorun değil bana kalırsa, sonuçta ürünü kullanacak kişi kulağını o ekrana dayamayacak, kulağını dayamadan duyulmuyor zaten ses.Hocam prime plus kronik sorunlu diyorlardı emin misin önerinin bu olduğuna?
Çoğu kişi prime daha iyi diyordu.
II. inSTUnBULL
Becerikli
Alakası yoktu bunla eminimBahsettiğiniz kronik sorun OLED ekranın cızırtı sesi yapmasıysa bu bir sorun değil bana kalırsa, sonuçta ürünü kullanacak kişi kulağını o ekrana dayamayacak, kulağını dayamadan duyulmuyor zaten ses.
Ama o okuduğum forumlarda çok kez kronik sorunlu diye duydum.
Titreme tarzı bir şeymiydi öyle bir şey.
SteelSeries Prime Plus veya HyperX PulseFire Haste, sizin belirttiğiniz fareler 1200TL'lik bütçeyi aşıyor;
![]()
En ucuz HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.937,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
SS Prime var zaten ben de, kablosuz bir şey arıyorum.
II. inSTUnBULL
Becerikli
Bu arada eğer kablosuz bir şey arıyorsan bütçeni zorlamak durumunda kalabilirsin.SS Prime var zaten ben de, kablosuz bir şey arıyorum.
O bütçeye yok diye biliyorum kablosuz varsa birisi çıkarsın göstersin.
A9 ve R1 var işte.Bu arada eğer kablosuz bir şey arıyorsan bütçeni zorlamak durumunda kalabilirsin.
O bütçeye yok diye biliyorum kablosuz varsa birisi çıkarsın göstersin.