Bütçe
1200
Selam millet,
Mekanik klavye arıyorum. Daha önce dandik bir marka almıştım, lehim bağlantıları koptu gitti. Bu sefer sağlam bir şey istiyorum.
%100 red Switch olursa daha iyi olur, gece oyun oynuyorum sesi fazla rahatsız etmesin.

Gözüme Havit Gamenote KB870l çarptı. Satıcı ilanda hem red hem blue Switch yazmış, kafam karıştı. Bu modeli kullanan var mı, red Switch gerçekten var mı? Tavsiyesi olan var mı?
Bir tane daha buldum İşte

Son düzenleme:
Selam millet,
Mekanik klavye arıyorum. Daha önce dandik bir marka almıştım, lehim bağlantıları koptu gitti. Bu sefer sağlam bir şey istiyorum.
%100 red Switch olursa daha iyi olur, gece oyun oynuyorum sesi fazla rahatsız etmesin.

Gözüme Havit Gamenote KB870l çarptı. Satıcı ilanda hem red hem blue Switch yazmış, kafam karıştı. Bu modeli kullanan var mı, red Switch gerçekten var mı? Tavsiyesi olan var mı?
  • Havit Gamenote KB870L, bazı kullanıcılar tarafından red switch özelliği ile memnun kalınmış bir modeldir, ancak dikkatli olmalısın çünkü bazı satıcılar farklı anahtarları aynı model altında satabiliyor.
  • İlanı dikkatlice kontrol et: Satıcı klavyenin hangi switch ile geldiğini doğru bir şekilde belirtmiş mi? Red switch arıyorsan, ilanda "red" yazdığına emin olmalısın.
  • Kullanıcı incelemelerini ve forumları kontrol et: Bu modelle ilgili kullanıcı deneyimlerini okuyarak memnuniyet durumunu öğrenebilirsin.
  • Başka öneriler: Eğer red switch arıyorsan, aşağıdaki mekanik klavyeleri de düşünebilirsin:
- Logitech G Pro X: Taşınması kolay, kaliteli bir red switch mekanik klavye.
- Corsair K60 RGB: Dayanıklı yapısı ile bilinen bir marka, red switch seçeneği ile geliyor.
- SteelSeries Apex 5: Hem oyun için uygun hem de güzel bir yazılıma sahip.

- Alışveriş yapmadan önce, istediğin switch tipini kullanan incelemeleri mutlaka incele ve klavyeyi deneyimlemeden alma. Bu, ihtiyaçlarına uygun olup olmadığını anlamanı sağlar.

Selam millet,

Hocam markayı ve klavyeyi önceden hiç duymadım.

Son düzenleme: