Bütçe
1200 TL
Yer
Aydın Kuşadası
Merhaba, bugünler Steam'de bazı hikaye oyunları Last of Us part 1, Marvel Spider-Man, God of War gibi oyunları bitirdim ve hikaye oyunlarım kalmadı canım çok sıkkın şöyle yüksek saatli bilinen, bilinmeyen olsa olur fark etmez böyle Persona serisi olmasın ona fazla bütçem yok bütçem 1200 TL Max sistemimde sorun yok sevdiğim.

Türler şunlar macera, aksiyon, savaş, tek oyunculu, hikaye, zombi, açık dünya, korku, bulmaca, araba kullanma, kıyamet sonrası, keşif, parkur, gizlilik tarzı oyun türleri seviyorum.

Böyle nostalji tarzı oyunlarda olabilir almayı düşündüğüm yani istek listemdeki oyunlar altta.

İstek listemdeki oyunlar ve fiyatlarıylan altta sizce hangisini almalıyım veya kendi önerdiğiniz oyunlar nedir tavsiyelerinizi bekliyorum.

İstek listemdeki oyunlar ve fiyatları.
  1. Motor town: Behind the wheel (10.49 dolar)
  2. Quake 3 arena (8.99 dolar)
  3. The Elder Scrolls v: Skyrim Special Edition (23.99 dolar)
  4. Fallout 76 (23.99 dolar)
  5. Fallout 4 (11.99 dolar)
  6. Fallout New Vegas (5.99 dolar)
  7. Project Zomboid (10.49 dolar)
  8. Prince of Persia (7.99 dolar)
  9. Prince of Persia: Warrior within (7.99 dolar)
  10. Instruments of destruction (19.99 dolar %40 indirimli 11.99 dolar.
  11. Sniper Elite 5 (49.99 dolar)
  12. Sniper Elite 4 (59.99 dolar)
  13. Dishonored 2 (17.99 dolar)
  14. Dishonored (5.99 dolar)
  15. Unravel Two (19.99 dolar %75 indirimli 4.99 dolar)
  16. Unravel (19.99 dolar %75 indirimli 4.99 dolar)
  17. Dead Space remake (59.99 dolar %75 indirimli 14.99 dolar)

Sizce bundan başka önerdiğiniz yüksek saat olur hikaye olur fark etmez bana yetsin yeter bu listeden önerdiğiniz var mıdır? Varsa önerilerinizi tavsiyelerinizi yapabilirsiniz depolama sistem sorunum yok iyi günler iyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüksek saatli ve hikayeli olarak Dying Light serisini öneririm özellikle Dying Light 2. İlk oyunu bitirmiş olarak 92 saatim, 2. oyunda daha hikayenin yarısında 91 saatim var. Yan görevlerle birlikte bu arada ve çevrede bazı easter egg'lerde oynanışı uzatmanın bir çabası.

Cyberpunk 2077'de önerebilirim. Yine oyunlarda yan görev yapıyorsanız benim gibi ilk sonu keşfettikten sonra bile 111 saatiniz olur. Lakin dikkat edin ana hikaye, en azından keşfettiğim sonla, çok daha kısa. Yan görevler yaparsanız ve haritaları keşfetmeyi seviyorsanız gayet çok uzun bir oynanış süresi var.

İstek listende Motor town: Behind the wheel bende var. Taşıt simülasyon oyunudur. Bu taşı simülasyon oyunlarında: Fizikler, harita, NPC'ler, trafik, motor sesi ve çevre sesi gibi birçok etken var. Saydıklarım arasında motor sesleri ,benzer tür araçlarda, aynı oluyor. NPC'ler hareketsiz sadece dekor gibi kullanılmış. Onun haricindeki her şey iyi diyebilirim. Son güncellemelerde Trafik yoğunluğunu arttırma geldi ve çok daha iyi hal aldı akıllı NPC araçlar ile. Çevre sesleri az çok iyi diyebilirim.

Merhaba, bugünler Steam'de bazı hikaye oyunları Last of Us part 1, Marvel Spider-Man, God of War gibi oyunları bitirdim ve hikaye oyunlarım kalmadı canım çok sıkkın şöyle yüksek saatli bilinen, bilinmeyen olsa olur fark etmez böyle Persona serisi olmasın ona fazla bütçem yok bütçem 1200 TL Max sistemimde sorun yok sevdiğim.

Türler şunlar macera, aksiyon, savaş, tek oyunculu, hikaye, zombi, açık dünya, korku, bulmaca, araba kullanma, kıyamet sonrası, keşif, parkur, gizlilik tarzı oyun türleri seviyorum.

Böyle nostalji tarzı oyunlarda olabilir almayı düşündüğüm yani istek listemdeki oyunlar altta.

İstek listemdeki oyunlar ve fiyatlarıylan altta sizce hangisini almalıyım veya kendi önerdiğiniz oyunlar nedir tavsiyelerinizi bekliyorum.

İstek listemdeki oyunlar ve fiyatları.
  1. Motor town: Behind the wheel (10.49 dolar)
  2. Quake 3 arena (8.99 dolar)
  3. The Elder Scrolls v: Skyrim Special Edition (23.99 dolar)
  4. Fallout 76 (23.99 dolar)
  5. Fallout 4 (11.99 dolar)
  6. Fallout New Vegas (5.99 dolar)
  7. Project Zomboid (10.49 dolar)
  8. Prince of Persia (7.99 dolar)
  9. Prince of Persia: Warrior within (7.99 dolar)
  10. Instruments of destruction (19.99 dolar %40 indirimli 11.99 dolar.
  11. Sniper Elite 5 (49.99 dolar)
  12. Sniper Elite 4 (59.99 dolar)
  13. Dishonored 2 (17.99 dolar)
  14. Dishonored (5.99 dolar)
  15. Unravel Two (19.99 dolar %75 indirimli 4.99 dolar)
  16. Unravel (19.99 dolar %75 indirimli 4.99 dolar)
  17. Dead Space remake (59.99 dolar %75 indirimli 14.99 dolar)

Sizce bundan başka önerdiğiniz yüksek saat olur hikaye olur fark etmez bana yetsin yeter bu listeden önerdiğiniz var mıdır? Varsa önerilerinizi tavsiyelerinizi yapabilirsiniz depolama sistem sorunum yok iyi günler iyi akşamlar.
Bazı oyunları Steam yerine Epic games'den çok daha ucuza alabilirsin eğer steam bakiyesi ile almayacaksan. Onun dışında sniper elite series okadar para vermeye değer oyunlar değiller.

data:text/html,%3Cbody%3E%3C%2Fbody%3E%3C!--tracking:5rx4gx:/library/app/1583230--%3E

Bu önerdiğim oyular içerisinden indirimde olanları alıp oynayabilirsin her türden oyun var. İndirimde olmayanları da bence yaz indirimlerini bekle yarı fiyatından daha ucuza alırsın çoğu inanılmaz indirime giriyor. Genel kitle oyunlarından herkesin bildiği oyunlar yerine daha az bilinenlerden önermek istedim.

Bu arada gamepass alıp Dead Island 2 ve Doom'un yeni oyununu kesin oyna bence.

Son düzenleme:
Bazı oyunları Steam yerine Epic Games'den çok daha ucuza alabilirsin eğer Steam bakiyesi ile almayacaksan. Onun dışında Sniper Elite series o kadar para vermeye değer oyunlar değiller.

data:text/html,%3Cbody%3E%3C%2Fbody%3E%3C!--tracking:5rx4gx:/library/app/1583230--%3E

Bu önerdiğim oyular içerisinden indirimde olanları alıp oynayabilirsin her türden oyun var. İndirimde olmayanları da bence yaz indirimlerini bekle yarı fiyatından daha ucuza alırsın çoğu inanılmaz indirime giriyor. Genel kitle oyunlarından herkesin bildiği oyunlar yerine daha az bilinenlerden önermek istedim.

Bu arada Game Pass alıp Dead Island 2 ve Doom'un yeni oyununu kesin oyna bence.

Hocam Epic Games fazla beğenemiyorum Game Pass istemiyorum oyun çünkü gidiyor kalıcı olsun. Önerdiğiniz oyunlada bakacağım.

Hocam Epic Games fazla beğenemiyorum Game Pass istemiyorum oyun çünkü gidiyor kalıcı olsun. Önerdiğiniz oyunlada bakacağım.
Dead Island 2 1700TL yani bir kez oynayağınız ama sonra muhtemelen dönmeyeceğiniz bir oyun o yüzden bazı oyunlara okadar para verilmesini doğru bulmuyorum. Epic games arayüzünü bende sevmiyorum ama gene aynı şekilde hikayeli sadece 1 kez oynayacağım bir oyunsa hadi diyelim uzun zaman sonra en fazla 2 kez oynarım ozaman gene Epic games daha ucuz olduğu için orayı tercih ederim bu şekilde 5 oyun alacaksam onun yerine 8 oyun satın alır gamepass ile beraber 10-12-15 oyun oynarım. Hem daha sonra çok istersen birdaha satın alma şansına sahipsin sonuçta oyunu.

Dead Island 2 1700TL yani bir kez oynayağınız ama sonra muhtemelen dönmeyeceğiniz bir oyun o yüzden bazı oyunlara o kadar para verilmesini doğru bulmuyorum. Epic Games arayüzünü bende sevmiyorum ama gene aynı şekilde hikayeli sadece 1 kez oynayacağım bir oyunsa hadi diyelim uzun zaman sonra en fazla 2 kez oynarım o zaman gene Epic Games daha ucuz olduğu için orayı tercih ederim bu şekilde 5 oyun alacaksam onun yerine 8 oyun satın alır Game Pass ile beraber 10-12-15 oyun oynarım. Hem daha sonra çok istersen bir daha satın alma şansına sahipsin sonuçta oyunu.

Evet hocam size de katılıyorum bir oyuna 1700 TL verilmez ama mesela oyun ucuzsa şöyle 15 dolar altıysa Game Pass ihtiyacı olmaz ama Epic Games'de bitirdiğim oyun çok o yüzden kullanmıyorum ve beğenmiyorum.

Dead Island 2 1700TL yani bir kez oynayağınız ama sonra muhtemelen dönmeyeceğiniz bir oyun o yüzden bazı oyunlara okadar para verilmesini doğru bulmuyorum. Epic games arayüzünü bende sevmiyorum ama gene aynı şekilde hikayeli sadece 1 kez oynayacağım bir oyunsa hadi diyelim uzun zaman sonra en fazla 2 kez oynarım ozaman gene Epic games daha ucuz olduğu için orayı tercih ederim bu şekilde 5 oyun alacaksam onun yerine 8 oyun satın alır gamepass ile beraber 10-12-15 oyun oynarım. Hem daha sonra çok istersen birdaha satın alma şansına sahipsin sonuçta oyunu.
Epic Games'te zamanında hangi iyi oyun varsa fiyatını Steam'den karşılaştırıp istek listeme koyardım. Çoğu AAA ve III oyunu istek listeme eklemiştim. Lakin şuan yeni AAA hatta III (en iyi indie oyunlar) için bile fiyat farkı çok olmuyor maalesef. Birde zamanında Epic Games istek listeme eklediğim oyun sanırsam birkaç hafta önce direkt kalkmış. Zira onda fiyat farkı devasa idi.