Bütçe
1.250 TL

Kötü deniliyor. Ayrıca şu arkadaşın şu cümleleri benim bu modele bakış açımı değiştirdi azıcık.

Kötü deniliyor. Ayrıca şu arkadaşın şu cümleleri benim bu modele bakış açımı değiştirdi azıcık.

Hocam bu arkadaşın ya kafası basmıyor ya da ürünü Trendyol'dan çok kötü bir satıcıdan falan almış. Çünkü klavye benim elime ilk geçtiğinde çok hoşuma gitmişti. Kendisi kendisine nasıl geldiyse hepsini öyle sanmış olabilir, kötü satıcıdan aldıysa 2. el gelmiş olabilir vs. hatta bazen orijinal kablo yerine fake pvc kaplama bir kablo yolluyorlar böyle kablo yukarı aşağı yapıyor taktığınızda öyle bir satıcıdan almış olabilir.
Klavye gayet güzel konu sahibi içinde şüphe oluşmasın, ayrıca bu fiyata alabileceğin bence tek Custom kaliteli klavyedir.

Alinabilir, 4 aydir kullaniyorum memnunum. Tabii karanlikta harfler gozukmuyor, RGB'si tamamen gorsel, bir islevi yok yani. Tuslarin cift basma sorunu oldugunu soyleyenler var ama ben daha yasamadim henuz. Bu fiyata baska alternatif var mi bilmiyorum.

Alinabilir, 4 aydir kullanıyorum memnunum. Tabii karanlikta harfler gozukmuyor, RGB'si tamamen gorsel, bir islevi yok yani. Tuslarin cift basma sorunu oldugunu soyleyenler var ama ben daha yasamadim henuz. Bu fiyata baska alternatif var mi bilmiyorum.

Onu ışık geçiren bir keycap ile çözebilir aslında, veya değişmek istemiyorsa karanlıkta hiç görünmüyor değil tuşlar görünüyor sadece az görünüyor. Dün gece çektiğim bir fotoğraf mesela:

1767881034473.webp

Monitörün de ışığı ile net görünüyor aslında harfler. Ayrıca klavye zaten küçük ezberliyorsunuz harfleri.

Extra not: Blue Switch asla önermem, geceleri blue Switch sesiyle uyuyan bir arkadaşım vardı "şaka yapmıyorum bayağı ASMR gibi dinlerken uyuyordu" blue Switch'i aldı ilk 1.5 ay seve seve kullandı ama sonra sorunlar başladı. Sesi o kadar rahatsız etmeye başlamış ki başı ağrıyormuş. Videodakiler gibi değil yani blue Switch'in sesi, videoda daha yumuşatılmış geliyor kulağa.
Daha böyle tok, ağır bir ses istiyorsan brown, daha sessiz ve yumuşak bir hissiyat istiyorsan red Switch al. Benimki red Switch ve şu an ranked Gateron KS9 Pro takacağım. Switch değiştirmeden har vurup harman savursan günde 14 saat falan oynasan bile en kötü 1 sene götürür seni, ben günde 4 5 saat falan kullandım 2. seneyi doldurdum. Ve sadece şu an " 3, 8, o ve p" harflerinde sorun var, yine de bütün switchleri değişeceğim çünkü 3 pin red bulamadım.
Klavyeyi almadan önce bilgin olsun switchleri 3 pin, 3 pin bulmak biraz zor olabiliyor ama uğraşırım dersen 5 pin alıp 2 tane plastik PIN'i herhangi bir tırnak makasıyla kesersen 3 pin oluyor ve sorun da yaratmaz.

Son düzenleme: