Bütçe
1.250 TL
Bu bütçede daha iyisi var mı bilmiyorum ama bende çok çabuk kir tutuyor ve 1 senenin sonunda çift tıklamaya başladı. Bu bütçeyi aşamayanlar için alınabilir.

Çift tıklama sorunu bende de var, Switch değişince çözülüyor hocam yanında 2 hediye Switch gönderiyorlar görmediyseniz kutuyu karıştırın bulursunuz. Onları değiştirince düzelir sorun.

Hocam peki bu fiyat bandında tavsiye edebileceğiniz başka klavye var mı? Çünkü switch + klavye = 2000 civarı tutuyor. Bu klavye almak yerine en azından üstüne biraz daha para ekleyip switch değiştirmek zahmetine bari katlanmayayım. Bir de switch farklılıkları ne? Sadece mavinin kırmızıya nazaran daha sesli lduğunu biliyrum.

@deniz745

Son düzenleme:
Hocam peki bu fiyat bandında tavsiye edebileceğiniz başka klavye var mı? Çünkü Switch + klavye = 2000 civarı tutuyor. Bu klavye almak yerine en azından üstüne biraz daha para ekleyip Switch değiştirmek zahmetine bari katlanmayayım. Bir de Switch farklılıkları ne? Sadece mavinin kırmızıya nazaran daha sesli lduğunu biliyrum.

@deniz745

Hocam Switch farkı markasına göre ve rengine göre. Yani sadece kalite ve sesi, rengi sadece sesini belirtir. Markası ise işte Gateron Cherry MX tarzı kaliteliler var, bir de işte genel marka switchleri var. Bu klavye + Switch alın demedim ben size, şimdilik klavyeyi alın 1.5 2 seneye bu switchleri alıp değiştirirsiniz demiştim.