1.300-1.400 TL PSU önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Argo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 255
  • Etiketler Etiketler
    önerisi psu
Bütçe
1.300-1.400 TL

Argo

Uzman
Yer
Callahan Industrial
Sanırım PSU arızalı. Arızalı olduğunu ekran kartını başka yerde denedikten sonra göreceğim. Şimdiden maksimum 1.500 TL bütçem var. PSU önerisi yapabilirseniz sevinirim.

İşlemcin ve ekran kartın ne?

Intel Arc a750. bazı forumlarda kalitesiz olduğunu falan söylemisler önerdiğin PSU'nun.

Xigmatek ben pek düşünmüyorum hocam. O High Power'i biraz araştırdım insanlar pek iyi deneyimler yaşamamış. MSI'yi düşünmem lazım.

Sanırım PSU arızalı. Arızalı olduğunu ekran kartını başka yerde denedikten sonra göreceğim. Şimdiden maksimum 1.500 TL bütçem var. PSU önerisi yapabilirseniz sevinirim.

Bütçenizi arttirabiliyorsaniz.

Hocam A750 için 1500 TL'lik bir PSU ne kadar mantıklı bilemiyorum, onun yerine biraz bütçe arttırabilirseniz iyi olur.

Intel Arc a750. bazı forumlarda kalitesiz olduğunu falan söylemisler önerdiğin PSU'nun.

Düşük bütçe için gayet kullanılılabilir olduğu için önerdim, eğer bütceniz artarsa yukarıda arkadaşların önerdiği PSU larda gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…