Argo
Uzman
Hocam C4 falan değildir inşallahDüşük bütçe için gayet kullanılılabilir olduğu için önerdim, eğer bütceniz artarsa yukarıda arkadaşların önerdiği PSU larda gayet iyi.
Hocam C4 falan değildir inşallahDüşük bütçe için gayet kullanılılabilir olduğu için önerdim, eğer bütceniz artarsa yukarıda arkadaşların önerdiği PSU larda gayet iyi.
O modelde 1 adet 8 pin var diye biliyorum, ayrıca verimliliği olmayan 500W bir PSU, A750'ye yetmez.Düşük bütçe için gayet kullanılılabilir olduğu için önerdim, eğer bütceniz artarsa yukarıda arkadaşların önerdiği PSU larda gayet iyi.
Enermax iyi bir marka diye biliyorum. 600luk ile 700luk arasında fark var mı?Bence idarelik almak yerine çıtayı 500 arttır, 2000 liraya bunu alabilirsin mesela.
A750 ile kullanacaksan çok da bir şey değiştirmez ancak ileride ekran kartı falan değiştirecek olursan ya da OC yapacaksan 700W daha iyi olur.Enermax iyi bir marka diye biliyorum. 600luk ile 700luk arasında fark var mı?
A750 ile kullanacaksan çok da bir şey değiştirmez ancak ileride ekran kartı falan değiştirecek olursan ya da OC yapacaksan 700W daha iyi olur.
Kalite anlamında FSP H3 650 mi yoksa 600'luk enermax mi daha iyi?
Kalite anlamında FSP H3 650 mi yoksa 600'luk enermax mi daha iyi?