Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Ocak 2025
- Makaleler
- 62
Fedora deneyin.
Miscatwatt
Başarılı
Performans konusunda en iyi optimizasyon için CachyOS KDE deneyebilirsin. Ya da Fedora KDE olabilir.
Konu dışı: Linux'da Microsoft Edge kullanmanız bayağı ironikmiş hocam
Konu dışı: Linux'da Microsoft Edge kullanmanız bayağı ironikmiş hocam
Fedora, AMD bazlı platformlarda sorun çıkarıyor mu?Performans konusunda en iyi optimizasyon için CachyOS KDE deneyebilirsin. Ya da Fedora KDE olabilir.
Kanuni Jedi Suleyman
Yetkin
AMD'nin en sorunsuz olduğu platform Linux zaten.Fedora, AMD bazlı platformlarda sorun çıkarıyor mu?
paspasaltı
Çalışkan
Yanlış bilgi: Fedora açık kaynak bir Linux dağıtımıdır ve kötü amaçlı yazılım içermez.
Mint sürümlerini denedim ama fazla hoşuma gitmediler. Bir süredir Zorin OS kullanıyorum. Artık değiştirmek istiyorum. Öneriniz ne olur? Fazla karmaşık olmaması önemli.
Gobo Linux Announcing GoboLinux 017.01 - Passing the Torch
Mint sürümlerini denedim ama fazla hoşuma gitmediler. Bir süredir Zorin OS kullanıyorum. Artık değiştirmek istiyorum. Öneriniz ne olur? Fazla karmaşık olmaması önemli.
Fedora, AMD bazlı platformlarda sorun çıkarıyor mu?
Gobo Linux çıkartmaz.
Performans konusunda en iyi optimizasyon için CachyOS KDE deneyebilirsin. Ya da Fedora KDE olabilir.
Konu dışı: Linux'da Microsoft Edge kullanmanız bayağı ironikmiş hocam![]()
Fedora virüslü.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 8
Fedora mı virüslü?
smasnug bükücü
Uzman
Fedora, AMD bazlı platformlarda sorun çıkarıyor mu?
Benim masaüstü PC'm AMD ve Fedora 43 versiyonunda hiç sıkıntısı yok. Fedora'ya yapılan virüs var da Windows'tan daha az ve virüs konusunda "Yusuf İpek" adlı bir kanal var, orayı izlemeni öneririm. Yani Fedora, yani Linux, mahremiyete önem veren, özgür olan bir işletim sistemidir. (Fedora 44'te de sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum)
Bilgisiz kullanıcılar için Linux dağıtımları hep kötü; bir kullansalar vazgeçemezler (çoğunluk kısım). Burada alay konusu yok, çoğunluk böyle.
Reend
Başarılı
Cachy veya Fedora öneririm.