Bütçe
1.300-2.250 TL

Fred1907

Başarılı
Şu sıralar kulaklık bakıyorum. Buds 2 Pro'yu 1.500 TL bütçeye önermişlerdi.

Güncel fiyatlar şu şekilde:
  • Buds 2 Pro: 1.300 TL
  • Buds 2: 1.900 TL
  • Buds 2 Plus: 2.250 TL
Bu modellerden hangisini almak daha mantıklı olur veya farklı önerileriniz var mı?

Bu modellerden hangisini almak daha mantıklı olur veya farklı önerileriniz var mı?
Buds 2 Pro değil Buds 2a.

Son düzenleyen: Moderatör:

Buds 2 Pro değil Buds 2a.
Buds 2 Plus oneririm. ANC'si olsun, ses kalitesi olsun, mantikli bir secim. Buds 2a giris segment bir urun. Butce varken dusunmeyin onu.

Degmez. CMF Buds'dan gececeksen minimum Liberty 5 alman lazim yukseltmeyi hissetmen icin. 3.700 civari bir fiyati vardi sanirim.
Abime hediye almayı düşünüyordum bendeki CMF Buds'u da hediye edebilirim çok kullanmadim ama almışken sıfır alayım diyorum. Liberty 5 haricî alternatif var mı? Mikrofon ve görüşme kalitesi de önemli abim aktif olarak ihtiyaç duyuyor ANC'da belli seviyede olursa iyi olur. Buds'un ki eh işteydi metroda veya yüksek rüzgarlı havada sesi bastıramıyordu. Sizin önerinizle Space One almıştım o baya iyi iş çıkarıyordu kendi sesimi bile duymuyordum kulak içinde bu kalitede var mi bilmiyorum.

Abime hediye almayı düşünüyordum bendeki CMF Buds'u da hediye edebilirim çok kullanmadim ama almışken sıfır alayım diyorum. Liberty 5 haricî alternatif var mı? Mikrofon ve görüşme kalitesi de önemli abim aktif olarak ihtiyaç duyuyor ANC'da belli seviyede olursa iyi olur. Buds'un ki eh işteydi metroda veya yüksek rüzgarlı havada sesi bastıramıyordu. Sizin önerinizle Space One almıştım o baya iyi iş çıkarıyordu kendi sesimi bile duymuyordum kulak içinde bu kalitede var mi bilmiyorum.
Butce ne kadar? Nokta atisi oneri yapabilirim ihtiyaclara gore. Space One'i begenmene sevindim. Guzel gunlerde kullan.